Translate

понеделник, 17 октомври 2011 г.

Победителите от игра 24- Ела с мен в...


Здравейте в понеделник, време за награди!
Ехааа как се разходихме псоледните две седмици, ама къде не бяхме и колко добре си изкарахме, а ? :-) Чудесни проекти, кой от кой по привлекателен и интересен. Изключително съм щастлива, че игрите тук са изпълнени с толкова красота и вдъхновение. Радвам се искренно, че успяваме да се забавляваме заедно. Малко анализ на резултатите. В повечето  случаи от първите няколко гласувания се очертава победителя  и гласовете са средоточени основно в 2-3, любими да ги наречем проекти. Този път точките са пръснати почти за всички, което означава ,че...на всеки му се ходи на различно място, ако мога така да се изразя метафорично. Другото, което искам да уточня е че от гласуването на Katya Kovacheva няма да считам номинациите с 1 точка, т.к. е гласувала неточно за "№ 5 Petya - 1 т".  Имам предвид ,че под номер 5 е Красиана, а Petya  е номиер 6 и не става ясно за кого е дала 1 точка.
Ето и вашите фаворити :
Първо място и право да си избере материали за  18 точки  от тази игра печели:


4. KalySto 

Второ място-

6. Petya  
Трето място

2. Cveti 





Победителя при гласуващите е  Florilea . Тя също печели материлаи за  18 точки .




ЧЕСТИТООООООООО!

Малко разяснение за наградите. Както разбрахте сайт няма да има скоро, за това от тук можете да се насочите към материалите за награди. Някои от нещата са в единични бройки, но все пак ще се постарая всеки да получи това което си е избрал. Срок за това няма. Периодично, ще слагаме и нови неща, така че всеки си преценява дали сега или по нататък ще си избере .
Когато сте готови ми изпратете e-mail на mail@arty-mark.com с информация за адреса ви, номера на съответния елемент и категорията от която е .

В страницата с Наградите ще публикувам и списък с победителите и точките , които събират от игрите.


А сега ви пожелавам маааааааалко по-топла седмица и по-голяма чувствителност към материите,  за да можете да съберете вдъхновение за новата игра "ТЕКСТУРА"

6 коментара:

  1. Радвам се,че искате да отидете в Париж и то с елегантни обувки.Благодаря ви момичета!
    Дони,както често съм ти писала,много харесвам предизвикателствата ти и правя всичко възможно да участвам винаги и да го популяризирам сред всички!Поздравления и продължавай с добрата работа!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито на победителките. Картичките бяха прелестни и вдъхновяващи и се радвам, че бях с вас на прекрасните места, които ни показахте..

    ОтговорИзтриване
  3. Привет от мен.
    Не съм очаквала, че ще получа награда, затова че съм дала гласа си за победителката! Честито на Калисто, обувката е страхотна.
    Благодаря на всички, които гласуваха за моята картичка и въпреки, че не съм на първо място за мен е голямо удовлетворение, че съм в челната тройка!
    Благодаря и на Дони, за наградата. Определено избора ще е труден, но разнообразието от материали е голямо.
    Успешна седмица от мен и много усмивки.

    ОтговорИзтриване
  4. Честито, момичета! Радвам се, че две от фаворитките ми са на първите две места! Наистина изборът беше доста труден и на всяка от нас ни се искаше да отличи повече. Пожелавам на всяка от вас да изпълни мечтата си за пътешествие!

    ОтговорИзтриване
  5. Честито на спечлилите дами! За останалите - остава удоволствието, от разгледаните проекти, коеото този път беше огромно! Специални поздравления за Кали, за прекрасната интерпретация да ни заведе в Париж! Пожелавм на всички ви да отидете, там където искате!
    Дони, извинявам се за неточността при гласуването, получило се е недоглеждане, от моя страна, следващия път ще бъда по-внимателна!

    ОтговорИзтриване
  6. Поздрави и от мен на всички. Кали благодаря ти за подкрепата!Благодаря ви момичета за участието и за споделеното време в блога и играта. Кате съжалявам и аз за недоразумението, но гледам колкото се може да не нарушаваме правилата. Не, че е толкова важно, все пак се забавляваме, но не ми е удобно заради труда и старанието на всички ви. Преди се стараех да издира всеки които е допуснал някаква грешчица , но отнема време, докато си проверите e-mailите и т.н. и затова реших да действаме така. Нищо лично към никого. Игри и награди ще има за всички, стига да ви е приятно и да учствате! Поздави и още веднъж благодаря ви за подкрепата, доброто настроение и за приятелската атмосфера която създавате тук.

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!