Translate

понеделник, 31 октомври 2011 г.

Победителите от Игра 25- Текстура!

Здравейте творящи:-)
Прекрасен ден на всички пожелавам, а сега ще го направим и малко по-прекрасен за две от вас. 
Първо искам да благодаря на всички, които участвахте за невероятните проекти, за страхотното старание и отделеното време да се забавляваме заедно. Изключително артистична и вълнуваща беше играта за мен. Въпреки ,че не гласувах разгелждах творбите ви по няколко пъти и всеки следващ беше със все по-голямо удоволствие и удивление.
Сега искам да благодаря и на всички гласуващи. Благодаря ви, че гласувате от сърце. Имам предвид, че именно както е в случая сте гласували обединени за около три основни предожения, които са наистина впечатляващи с идеите си. Радвам се , че давате преднина на различните и иновативни да ги наречем техники, че ви харесват нови материали и че галсувате за "различните". 


Ето и победителя, който печели може би най- много точки, от както съществуват игрите ни, цели 37 точки- Поздравления за 11.Miss Emerald!!!

  
Поздравления и за 4.Lara -  второ и  за Mila -трето  място !!!

http://www.arty-mark.com/blog/uchastie.jpg


Честито и на Te4eto  за помоща в гласуването !

http://www.arty-mark.com/blog/glasuwane.jpg


Изберете си награди и ми пишете на mail@arty-mark.com

Усмихнат ден ан всички, радвайте се на децата си и получете вдъхновение от тях за новата игра 26 - Детска картичка  :-) 4 коментара:

 1. Честито на победителките. Наградите и челните места са напълно заслужени.Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Честито момичета! Поздравления и от мен! Вие бяхте моите фаворити в тази игра. Искам специално да благодаря на Дони, за оригиналните идеи и за страхотните вдъхновения.

  ОтговорИзтриване
 3. Момичета, благодаря ви! Направихте денят ми още по-слънчев и прекрасен! Направо не мога да повярвам, предвид колко много добри проекти имаше, на мен самата ми беше доста трудно да направя своята класация. Трогнахте ме много!
  Дони, благодаря и на теб! Всеки път отправяш страхотни предизвикателства, в които се радвам, че най-накрая успях да участвам, чувството е страхотно!
  Пожелавам и на вас много слънчев, приятен и усмихнат ден!

  ОтговорИзтриване
 4. Развълнувахте ме и публикувах преди да съм свършила! Ужас!
  Честито и на Лара и Мила, наистина много добри текстури бяха направили и те, като истински! Поздравления, момичета!

  ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!