Translate

понеделник, 1 ноември 2010 г.

Честито на победителите от Игра No5- "Храна"

Здравейте на всички в понеделник!
Благодаря от сърце отново на всички участници и на тези които помагаха- гласувайки или гласуваха- помагайки. С ваше общо участие успяхме да изберем призьорите тази седмица, а те са:
I. Bearkis - 18т
II.  Neli -11т
III.  Рени -6т. и Hristovica - 6т


ЧЕСТИТОООО! От тук нататък вашата задачка е да ми пишите на , кажете ми кои фреймове сте си харесали и тези на които нямам адресите, пишетеми и тях.

Очаквам ви и в новата Игра No6. и макар че времето се пооправи се надявам, че ще имате вдъхновение за някоя пухкава шапка или топли ботушки. И тъй като летниа сезон на отпуските отмина и повечето може би сте на работа и нямате време да се отдадете на игри и предизвикателства, най-вероятно и тази игра ще бъде 14-дневна , но това ще зависи от вас. В петък ще решим дали ще продължим с темата, дали ви е интересно или искате нова игра- вече съм я измислила и нея :-)


Поздравления още веднъж  на победителите !


Вдъхновение и слънчево настроение от мен!

5 коментара:

  1. Благодаря на всички,които гласуваха за моята скромна оризова картичка.:)Много съм развълнувана, тъй като това е първото предизвикателство в което ставам трета.:)Прегръдки

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря на всички, които гласуваха за мен!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Напоследък съм назад с времето,моля за извинение!БЛАГОДАРЯ!!!Благодаря на всички и поздрави сърдечни от мен!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Преди малко си получих наградата...очарована съм от прекрасните, нежни и ефирни форми на фреймовете...снимката им изобщо не би могла да предаде това как изглеждат в действителност. Много, много благодаря!!! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря за хубавите думи. Радвам се от сърце че ти харесват!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!