Translate

петък, 26 ноември 2010 г.

Игра 8 !!!

Здравейте творящи и ентусиазирани дами ;-). Днес е петък и Игра 7 е към своя край. Има още малко време до края на деня , който иска да се включи. А за всички е и новата Игра 8. Кръстих я с  деликатното загла - "РЕПРОДУКЦИЯ". Ето какво имам предвид този път. Сигурно и на вас често ви се е случва да видите нещо интересно и впечатляващо и да искате и вие да го направите, но да си кажете "не мога да го направя същото, има и други които го знаят и ще си кажат -ето гледай сега "откраднала е " идеята. " С тази игра ви давам възможност да "откраднете идеята" като задължително публикувате и Оригинала на вашата ще я наречем Репродукция. Ако се притеснявате все пак, може да питате автора и да му споделите за играта. Въпреки всичко се съмнявам че някои би имал нещо против да е толкова добър , че да иска някои друг да го копира и първият да не е горд от това. Направете някого горд, и покажете отново на какво сте способни и вие.
Ето и правилата:
1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта, т.е. може да покажете и неща които сте правили по назад във времето. Важното е да сте ги правили вие и да публикувате Задължително Оригинала.

2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.

3. Който от вас събере най - много гласове и коментари печели играта. Наградата  и този път ще е само материална и победителите няма да имат възможност да продават проектите си  в on-line магазина на www.arty-mark.com. Все пак ще сме коректни към авторите на оригинала.

4.Играта ще е 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 10.12.2010 г., а крайният срок за гласуване е неделя 12.12.2010г.


Ето какво съм подготвила аз:


ОРИГИНАЛА:


  Този часовник го видях в един от вашите блогове, мисля че беше на  Деси,но  не съм сигурна. Благодаря за вдъхновението ,  където и да съм го видяла. Много ми допадна , но т.к. пеперудите имам чувството че вече ме нападат от всякъде , реших да запазя само идеята за Часовник, а да направя нещо по-различно. Ето какво се получи при мен:


Пожелавам ви вдъхновение и свободно време за да подготвите нещо интересно. Надявам се да ви допаде и тази игра и да участвате така активно както предния път.

Усмихнат ден на всички от мен...........

21 коментара:

 1. Здравей мила прелестна репродукция ни показваш:)))))Много вдъхновяваща и силно се надявам да успея да спретна нещо:)))))

  ОтговорИзтриване
 2. :-)И аз, и аз така се надявам.Хайде давайте сръчни ръчички!

  ОтговорИзтриване
 3. Дони, отново чудесно хрумване....Дано всички намерят от така ценното време, за да се напълни "играта" с прелести....
  Репродукцията ти е върховна!
  Часовника с пеперудите е едно от нещата, които страшно са ме впечатлили....
  Може и Деси, да го е показала този пеперуден часовник, но аз съм го видяла при Лара - придружен с един невероятен стих - "За гладните длани на времето".....Изключителен!!!Изумителен ....ВРЕМЕТО, КОЕТО ПОХАПВА ОТ НАШИТЕ МИГОВЕ И ХУБАВИ МОМЕНТИ ....
  ето тук:
  http://rs52.blogspot.com/2010/06/blog-post.html
  Радвам се, че точно този часовник си избрала за вдъхновение...

  Хубав, цветен и усмихнат ден на всички!

  ОтговорИзтриване
 4. Да Дани, много ти благодаря! Точно тук го видях и аз, съжалявам за объркването.

  ОтговорИзтриване
 5. Всичките участници са страхотни! Браво!

  ОтговорИзтриване
 6. Мразя да ме копират, а и аз да го правя. Във вида обаче в който си го показала е страхотно да получиш вдъхновение от някого и в същото време да вложиш творчество и да доразвиеш идеята. Копи-пейст е плагиатство, но вдъхневението е това от което всички се нуждаем. ;)

  ОтговорИзтриване
 7. Събирам смелост и започвам първа. Въпреки, че кандидатурите не са толкова много както предния път , избора отново е труден.Прекрасни сте всички.На мен лично три места никога не ми стигат за излъча фаворитите си. Но както казват всички "има правила" .И така:

  3т.- 6. ukrasa
  2т.- 11. Deljana
  1т.- 8. КаРи

  Благодаря на всички от сърце за старанието и участието!

  ОтговорИзтриване
 8. Здравейте, макар и скоро да не съм участвала следя вашите проекти. Ето и моето гласуване:
  3т. за 3 Рени заради чантичката с инструментите на фризьора.
  2т. за прекрасните рози на 11 Деляна
  1т. за 10 Беаркис и чудния венец

  ОтговорИзтриване
 9. и аз ше се включа с вот:
  3т - Украса
  2т - Беаркис
  1т - КаРи (смайл)

  ОтговорИзтриване
 10. Дано не е късно да гласувам и аз:))))Искам да се извиня,че ще дам само 3т.,но не мога да избера,кой да вземе 2т. и 1т.,защото ми е малко трудничко:))
  Дони надявам се да имам право на това и давам :
  3т.на Деляна:))
  П.П. С това не умаловажавам трудът на останалите ,а напротив:)))Точно ,защото виждам колко труд е вложено във всеки един друг проект не мпога да реша:)))))))

  Хубав и много креативен ден:)))

  ОтговорИзтриване
 11. Да , може и така, благодаря ти Жени!

  ОтговорИзтриване
 12. 6 - 3т.
  8 - 2т.
  3 - 1т.
  Успех на всички!

  ОтговорИзтриване
 13. Ето и моите гласове:
  2 - 3т.
  8 - 2т.
  6 - 1т.

  ОтговорИзтриване
 14. Гласувам за :
  №11 - 3т
  №10 - 2т
  №8 - 1т
  Чудесни са всички проекти и избора беше труден!

  ОтговорИзтриване
 15. Прекрасни неща, все майсторски изработени ....
  Труден избор, но правилата са си правила......

  №11 - 3 точки
  №10 - 2 точки
  № 5 - 1 точка

  ОтговорИзтриване
 16. Съжелявам за объркването
  Гласувам с 2 точки за №6 украса -червени рози

  ОтговорИзтриване
 17. Много ти благодаря Руми, обявяваме наградените!

  ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!