Translate

петък, 12 ноември 2010 г.

Нова игра нови правила...

Здравейте на всички!
Днес е време за новата Игра No7, която ще се казва- "Нещо за нещо" :-). Какво имам предвид- да покажете всякакви неща , които могат да се използват за нещо. Например да измайсторите- календари и календарчета, подложки за сервиране, рамка за снимки, тефтерчета, книгоразделители, свещници, кутии за какво ли не, висулки, герлянди, окраси- всичко, което може да се използва. Може да покажете и различни декорации в дома си , които вие сте правили.
С тази игра ще променим и правилата. Ето какви ще бъдат те:
1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта. Важното е да сте ги правили вие.
2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.
3. Който от вас събере най - много гласове и коментари печели играта. Наградата този път ще е само материална, т.к. няма как да публикуваме в магазина част от стената ви ,  ако сте я нарисували или полюлея ви ако сте го окрасили някак си.
4.Играта ще е вече 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 26.11.2010 г., а крайният срок за гласуване е неделя 28.11.2010г.

Ето някои "насоки" от моя дом:
1. Календар:

2. Полюлеят в кухнята ми- тези цветя съм ги правила с акрилни бои и силиконов печат:


3. Лотос- правила съм го с акрилни бои  и шаблон. Принтирала съм рисунката на лотос  и със скалпел върху стъкло изрязах само очертанията на цветето, след това с дунапренен тампон и акрилна боя отпечатах върху стената  и дорисувах с четки. Правила съм  го отдавна и съжалявам,  че не пазя шаблона за да ви покажа как става:

Пожелавам ви добро настроение и много вдъхновение. 
Да ви напомня пак, че до края на деня можете да се включите и в Игра 6, а събота и неделя ще ви очаквам да изберем най- добрите , от най-добрите :-)

24 коментара:

 1. Дони темата е страхотна,но да разбирам ли,че и стари неща можем да включим?Гледам Hristovica е включила нещо публикувано през Септември.

  ОтговорИзтриване
 2. Всичко може този път :-). А може би и за напред- целта ми е не да участват неща, които са печелили някога някъде, а да видим творения, които сте правили просто ей така или пък за някого.Защото аз лично виждам много интересни проекти , които хората си правят за тях си и не участват в предизвикателства или игри. Ако тези неща ги публикуваме тук, мисля че ще бъде интересно.

  ОтговорИзтриване
 3. Значи мога да участвам с венеца ,който направих преди 2 дни:))))))Благодаря ти мила за бързият отговор:)))

  ОтговорИзтриване
 4. И ти беше провокатор за тази игра- радвам се че се включи :-))

  ОтговорИзтриване
 5. Много ти благодаря:))))Този път може даже малко да прекаля ама ще участвам с доста нещица:)))))

  ОтговорИзтриване
 6. Дони, много ми харесва идеята на новата игра. И аз имам неща за показване. А твоят полюлей страшно ми хареса. Искам и аз такъв ;)

  ОтговорИзтриване
 7. :-)Деси , незнам дали си изпитвала това чувство- когто иамш нови материали и толкова им се радваш че незнаеш даже какво да ги правиш. С полюлея ми беше точно така- получи се в изблик на вдъхновение,което стигна чак до тавана- в буквалния смисъл :-)Може би и за това не пребоядисвам и стените си в хола, които са "нарисувани" с черен молив от сина ми. Просто знам какво е да те "връхлети" музата :-)

  ОтговорИзтриване
 8. Дони, страхотна идея....кой знае какви творения ще намерят място в тази игра...Ще бъде много забавно и интересно за всички - и за тези, които участват, и за тези, които просто надничат тук от любопитство!
  Не мога да не кажа, че се възхищавам на вдъхновенията , които си подготвила и показала...особенно полюлея - страхотен е в този оранжев цвят - това е мой любим нюанс!А пък лотоса....невероятен!
  Значи....и аз мога сложа моето "семейство Варелкови" тук - в навечерието на християнския празник - Ден на семейството!

  ОтговорИзтриване
 9. Прекрасни неща сте направили всички, не мога да им се нагледам..
  Усмихнат ден :)

  ОтговорИзтриване
 10. Радвам се ,че ви харесва играта и че се включате така активно.Надявам се до края на другата седмица да видим още повече красоти :-)!

  ОтговорИзтриване
 11. Здравей Доника, ето тук има повече информация за базарите на Движение на българските майки, за които ме пита: http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=532623.0 . Ще се радвам, ако повече хора се включат като купувачи или с дарени изделия :-)

  ОтговорИзтриване
 12. Нетти-3т.
  Беаркис-2т.(за кратунка 28)
  Кару-1т.

  ОтговорИзтриване
 13. Гласувам с 3т. за Данка, първо като мащабност на продукциите и второ за оригиналност, но щом трябва за един проект, давам трите си точка за Семейство " Варелчета" № 24;
  2т - за Корковия часовник на Данка -№41;
  1т. - но не по маловажност и интерес към проекта на Цвети № 15 , картината с Лалетата, като уточнявам, че всички нейни проекти много ме впечатлиха. Но... регламента си е регламент.

  ОтговорИзтриване
 14. Гласувам за:
  32.-Рени-3т.
  2.-Jeni-2т.
  15.-Цвети-1т.

  ОтговорИзтриване
 15. 45.KaRu - 3т.
  11.Цвети - 2т.
  32.Рени - 1т.

  :) Усмихнат ден

  ОтговорИзтриване
 16. Гласувам за:
  47. beakris 3т.
  20. neli 2т.
  1. Hristovica 1т.


  Страхотни идеи!

  ОтговорИзтриване
 17. №23-Нети-3т.
  №24-Данка-2т.
  №20-Нели-1т.
  Наслаждавам се на многото красиви неща и бях затруднена в избора си,но ще трябва да се спазят правилата.Успешен ден на всички!!!

  ОтговорИзтриване
 18. Момичета, прекрасни проекти. Възхищавам ви се. Гласувам така:
  3т.Рени
  2Т. Мими
  1т. Hristovica

  ОтговорИзтриване
 19. Избора е толкова труден, но моите гласове са за:
  No28 Kратунката на Беаркис - 3т.
  No23 Kаретата на Нети - 2т.
  No6 Детската торта на Валя - 1т.

  ОтговорИзтриване
 20. 23.Краетата на Нети - 3т.
  45.Пингвините на Кару - 2т.
  11.Обложка за диск на Цвети -1т.

  ОтговорИзтриване
 21. No9 - 3т.
  No24 - 2т.
  No46 - 1т.
  Имам още няколко любими, но ми свършиха точките!
  Браво, момичета!

  ОтговорИзтриване
 22. 24.- 3 точки
  41.- 2 точки
  42.- 1 точка

  ОтговорИзтриване
 23. №32 - 3точки
  №28 - 2точки
  №23 - 1точка

  Браво на всички участници! Много труден избор, но регламента на играта е такъв.
  Има още проекти, които ме впечатлиха:)))

  ОтговорИзтриване
 24. За № 28 на Bearkis- 3 т.
  за № 24 на Danka - 2 т.
  за № 15 на Цвети - 1 т.

  И искам още точки-има още много проекти, които ми харесват! :)

  ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!