Translate

сряда, 15 септември 2010 г.

Играта свърши ,гласуването продължава!

Здравете на всички,
Благодаря ви искрено че се включихте в наща първа игра, проектие на всички са много красиви и се усеща желанието и вдъхновението ви. Браво на всички !
Както сте прочели вече може би, вчера основно с помоща на Гери  установихме че правилата на играта не са удобни за всички. За това решихме да променим  регламента. Играта приключи снощи , но всички могат да продължатат да гласуват до 24 часа в неделя  19.09.2010г., като всеки може да избере три проекта и да ги номинира съответно с 1, 2 или 3 точки. Могат  да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект. Така решихме че няма да се ограничаваме в избора и ще може да се гласува за всички, дори и за тези участвали в последната минута.

Моля за извинение за неточностите, но се надявам да няма разочаровани. Както казах ще подготвим изненадиза всички участници- и за Силвето, която откри гласуването и се надявам да ви е дала смелост. А и аз смятам че не става въпрос за нещо кой знае какво, все пак всичко това  го правим за удоволствие и няма място за неудобство , че на някой ще му хареса един или друг проект. Въпреки че сме големи хора, мисля че не е необходимо да възприемаме точно тези неща толкова на сериозно.
Благодаря на всички още веднъж!!!

Гласувайте като оставите коментар тук...



И УСПЕШЕН ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН !!!! :-)

1 коментар:

  1. Благодаря ти скъпичка,че и мен включи,ами аз не се вписах във времето,като влязох да публикувам картичката си при теб и прочетох,че се променят правилата и играта е приключила,но май след мен има записали се,нищо,на следващата игра ще съм първа!!!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!