Translate

понеделник, 4 юли 2011 г.

Сезон първи приключи

Здравейте !!!
Усмихната, слънчева и успешна седмица ви пожелавам. Днес е време за кратка равносметка на изминалите 9 месеца, от както имаме игри.
Изключително съм радостна ,че успяхме заедно да се забавляваме, че много от вас участват в почти всички зададени теми, че ви е интересно и прятно с нас. Искам да изкажа и едно глямо БЛАГОДАРЯ и на всички , които само разглеждат какво се случва тук, на тези които не гласуват и на тези които не участват в игрите. За пореден път се убеждавам че има такива хора и това много ме радва, защото знам че някой черпи настроение, вдъхновение и може би дори поука как не трябва да се прави- но все пак ние сме от полза! Това е изключително зареждащо и приятно за мен. Специално благодаря ня Гери, която ми помогна в началото за правилата на игрите  и на Ле, която в някои от предните игри ми каза че минава от тук просто така- за да си достави малка радост! Благодаря ви и на всички вас 125 последователи!

 Дори и да не осъзнавате напълно приноса си,  само с ваша помощ и присъствие успяхме да направим 21 игри, да раздадем много подаръци, да се насладим на чудесни проекти и най-важното- да се отдадем на любимото ни занимание.... да творим с любов и въхновение!

Като за финал да раздадем и последните награди за тази малко екставагантна задача- Суша. Няма да казвам отново колко съм впечатлена от всички ви. До сега не си спомням да е имало в игирте така изразени фаворити както този път. Ето ги:
I- 8.Deni- 25т
II- 2.kami_bonbona- 20т
III- 4.Te4eto -10 т

Честито и участвайте отново!!!!!
Пишете ми на






Поздрави на всички от мен, продължаваме да творим и ще се видим скоро!

8 коментара:

  1. Дони, весело и усмихнато лято ти желая :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Честито на Дени и Ками! И благодаря на момичетата, които гласуваха за мен! Погледнах и бях поласкана, че всички гласували са посочили някоя от моите картички - за мен това значи много! Дони, приятна почивка!

    ОтговорИзтриване
  3. Честито на победителите,разкошни творби!Дони,на теб слънчево лято,много емоции и ще чакам следващите ти игри с нетърпение ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Честито на победителките! Усмихнато и пълно с емоции (и нови проекти) лято пожелавам на всички!

    ОтговорИзтриване
  5. Честито на победителите!
    Дони, весело и щастливо лято ти желая! Слънчево, усмихнато, морско синьо и волно! Заредено с красиви емоции, вдъхновяващо и свежо!
    За нас беше удоволствие да наминаваме,надникваме и участваме в твоите игри! И ще те очакваме с усмивка!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря много на всички който гласуваха :) Честито на другите момичета и огромно благодаря на Дони за интересните игри и награди!Весело лято и очаквам нови проекти след почивките :)

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря на всички момичета, които гласуваха за мен-това наистина означава много за мен! Благодаря и на Дони за прекрасната награда и интересните предизвикателства, които ни отправя!Честито и на Ками и Течето!А на Дони и всички останали пожелавам слънчево и не много горещо лято, весело настроение и приятни емоции! До нови срещи след ваканцията!

    ОтговорИзтриване
  8. Честито на победителите в прекрасната игра! Благодаря ти Дони, за това, че си ме споменала в своята публикация, и аз не просто минавам от тук, а специално търся това място. Игрите ти са толкова вдъхновяващи и различни и сравнени с всичко останало, тук намирам истински повод за творчество. Обещавам си след ваканцията да трансформирам впечатленията си в споделяне, и отношението си от скрито в явно:) Пожелавам успех и прекрасно лято! топло и емоционално. И оше веднъж най-големи поздрави за Течето, Ками и Дени:)

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!