Translate

събота, 2 юли 2011 г.

Ще гласуваме!

Здравейте :-)
Добро утро ви желая и усмихнат ден на всички. Колко бързо и неусетно изминаха и тези две седмици и дойде време да изберем най-сухата Суша :-) Тoзи път неочаквано  за мен имашe достатъчно участници за тази така абстрактна и малко трудна задача. Браво на всички! Страхотно представяне- невероятни идеи изпълени с усет и внушение. Днес и утре ще очаквам всички, които могат да отделят малко време, да разгледат кандидатурите и да си изберат три от тях. Гласувайте в поста с играта, като поставите 1 ,2 или 3 точки  на даден проект и посочите номера на публикацията.

Относно следващите игри- ВАКАНЦИЯЯЯ :-) Не ,че ще спрем да творим, но  излизаме в кратка лятна вакнция, да съберем вдъхновение, емоции и сили за нови проекти.Направете го и вие- наблюдавайте и се наслаждавайте на природата,на отношенията между хората , на емоциите на децата си и всичко останало.
Бъдете удохотворени и заредени с положителни мисли. Всичко ще е както си го намислите и както си го мечтаете!Пожелавам ви от сърце чудесни и незабравими летни дни.... и нощи! ;-)

До скоро......

2 коментара:

Благодаря че посетихте блога!