Translate

вторник, 12 юли 2011 г.

Партито....... мина :-)

Здравейте :-)
Рождения ден на Симеон мина и Слава Богу! То беше вълнение , то беше чудо , то бяха подаръци и изненади , то бяха песни и игри! Както винаги с много деца е много весело. И най-важното рожденника беше цял ден в страхотно настроение , което е и целта на този ден :-)
Обещах да ви покажа и част от украсата.За съжаление снимките не са станали добри, даже са ужасни, но има и видео за спомен, така че проблеми няма.

Ето и някои от нещата , които успях да снимам! Общо взето всичко беше в червено, зелено и синьо, като идеята тръгна от поканите, които трябваше да направя набързо и които вече видяхте:


След това направих едни табелки са сока на децата, защото обикновенно на такива партита се почва: "Този моя ли е?.......... Ти от къде пиеш....?" и разни подобни.И за това реших, че ще е добре да са надписани понякакъв начин:

И тъй като почерпката за родителите в повечето случаи е на нещо подобна на шведска маса, реших да направя табелки и за там, за да няма..."Това какво е по-точно".... "А тука вътре какво има". Най- много време ми отнеха самите поставки,т.к. ги правих от глина и трябваше да ги изчакам да изсъхнат, после ги изшкурих леко за да се загладят ръбовете и да предам по-добра форма. След това ги минах с бяла акрилна боя, боядисах ги в синьо, червено и зелено и за да се слеят изцяло с останалата украса използвах печата с перманентен тампон от поканите. Купих си и стоманизирано въже- най-малкия размер и направих различни декоративни елементи- сърчица и звездички, също от глина А за самите табелки съм използвала остатъка от материалите за подготовката на поканите.



За да насоча вниманието на къде е купона направих  и един надпис за вратата :



И като за финал и за сладък спомен от празника на Симеон, за всяко дете направих малък подарък -пакетче желирани бонбони, които украсих и надписах с "Радвам се ,че дойде на моя празник"




Благодаря на всички , които дойдоха за хубавите пожелания и голееееееееееееееееемите подаръци!


Това е за сега от мен
До сроро :-)!

6 коментара:

  1. Да ти е жив и здрав Симеончо, да ви радва и дарява с прекрасни мигове като този! С такава "идейна" мама, празникът несъмнено е бил незабравим и вълнуващ!
    Получих наградата си, за което сърдечно ти благодаря! Надявам се скоро да използвам прекрасните хартиени елементи. Хубав ден от мен!

    ОтговорИзтриване
  2. Дони мила всичко е прекрасно:)))Да е жив и здрав малкия принц и да ви радва много:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Е, това се казва Рожден ден,всичко изглежда чудесно ,да е жив и здрав малкия и много да ви слуша!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесен разказ! Чудесен празник се е получил! Да ти е жив и здрав малкият рожденик, повече радости и по- малко тревоги с него!

    ОтговорИзтриване
  5. Да е жив и здрав, любопитен малък мъж и грижовен батко! Страхотен купон е било!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви момичета:-)!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!