Translate

петък, 11 февруари 2011 г.

Игра 12

Здравейте , пак ли е петък? Много бързо минава времето , когато човек се занимава с това което иска и когато е заобиколен от красиви и вдъхновяващи неща :-)
След няколко часа приключва Игра 11 Съхрани и е време за новата Игра 11, която се казва "Майчина обич". Сигурно на всеки се е случвало да си помисли за майка си: "Сега защо ми мърмор; Защо ми казва да си обличам пуловера; Защо трябва да ми напомня непрекъснато да закусвам; Защо звъни по 100 пъти като ме няма само трети ден от вкъщи;....." Сигурно на всеки някога  му е била леко досадна и необяснимо притеснена, но въпреки въпреки всичко тя си остава една единствена и незаменима упора, една истинска и безкористна любов и закрила винаги и по всяко време. Надявам се силно , че тази безгранична обич към МАМА ще ни я  покажите материализирана в следващите 2 седмици.

Правилата са си същите:
1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта, т.е. може да покажете и неща които сте правили по назад във времето. Важното е да сте ги правили вие и да отговарят на темата. Разбира се, ще е по-интересно ако публикувате неща, които не са участвали в предишни наши игри.

2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки, като 3 е най-високата оценка. Ако желаете да оставите коментар към проектите , за които гласувате, можете да го направите. След , което посочете точките и номера на проекта за който гласувате. Ще ви помоля да гласувате за проект , а не за автор. Няма да се зачитат гласовете на тези, които са гласували за автор, при положение че същия има повече от една публикация и също така няма да се зачитат гласовете на тези , които са гласували неточно или неясно. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.

3. Който от вас събере най - много гласове печели играта. Наградата - освен материали , ще е и възможността да продадете проекра си в on-line магазиана www-arty-mark.com. Казвам "имате възможност", защото ще очаквам потвърждение от победителите за това дали искат или не да се включат в сайта.

4. Играта ще е 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 25.02.2011 г., а крайният срок за гласуване е неделя 27.02.2011г.

Ето и моята малка идея за ласка от мама:





3 коментара:

  1. Леле още няма никой тук!Дони работя по въпроса.....:)))))

    ОтговорИзтриване
  2. Привет от мен! Нареждам се трета, но дано не остана последна. Хайде момичета включете се в играта :)

    ОтговорИзтриване
  3. Явно наистина съм ви затруднила, но пък претендентите както винаги дори и малко са все от класа ;-) Прекрасни проекти и аз се надявам да има още обичащи и обичани майки!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!