Translate

петък, 28 януари 2011 г.

Игра 11

Здравейте на всчики творящи и любящи ! Неочакван за мен интерес предизвика Игра 10, за което съм много радостна. Картичките ви са невероятни и изборът ще е много оспорван, сигурна съм. А сега е време за новата игра. Ще я наречем "Съхрани...". Нека всеки да довърши изречението според настроението и воъбражението си. Може да е :
"Съхрани ...знанията си",
"Съхрани ... свободата си",
"Съхрани... здравето си",
"Съхрани.... природата",
"Съхрани... разума си",
"Съхрани.... човека",
"Съхрани... доходите си",
"Съхрани... любовта",
"Съхрани... детето в себе си",
"Съхрани... младоста си",
"Съхрани... чувството си за хумор" и т.н.
Идеята е да изобразите нещо , което искате да запазите.
Надявам се да не ви затрудня и отново да се развихрите и измайсторите чудеса.
Правилата няма да ги променяме.И те са:

1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта, т.е. може да покажете и неща които сте правили по назад във времето. Важното е да сте ги правили вие и да отговарят на темата. Разбира се, ще е по-интересно ако публикувате неща, които не са участвали в предишни наши игри.

2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки, като 3 е най-високата оценка. Ако желаете да оставите коментар към проектите , за които гласувате, можете да го направите. След , което посочете точките и номера на проекта за който гласувате. Ще ви помоля да гласувате за проект , а не за автор. Няма да се зачитат гласовете на тези, които са гласували за автор, при положение че същия има повече от една публикация и също така няма да се зачитат гласовете на тези , които са гласували неточно или неясно. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.

3. Който от вас събере най - много гласове печели играта. Наградата - освен материали , ще е и възможността да продадете проекра си в on-line магазиана www-arty-mark.com. Казвам "имате възможност", защото ще очаквам потвърждение от победителите за това дали искат или не да се включат в сайта.

4. Играта ще е 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 11.02.2011 г., а крайният срок за гласуване е неделя 13.02.2011г.

 Ето и моята малка идея- аз се опитах да  съхраня виталноста и любовта.Желая ви то сърце вдъхновение и много свобода на въображението!


До карая на деня , можете да се включите и в Игра 10. 9 коментара:

 1. Малка идея? Не само, че не е малка, но е приказна.. много красиво :)

  ОтговорИзтриване
 2. Толкова хубава тема, а толкова малко участия. Дано се понасъберат още има време до 11.. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Много съжалявам, че няма да успея да се включа :( а така ми се искаше... И все пак смятам да направя това, което бях замислила, нищо, че ще е късно. Страхотна тема!

  ОтговорИзтриване
 4. :-) Има пще малко време,не се отказвай!

  ОтговорИзтриване
 5. Привет - мривет:)))Темата беше супер,но както обикновено се случва времето,колкото и да е все не стига тааааа пропуснах този път:)))Имам си задачки-закачки,но ще се постарая скоро да се включа пак:)))
  По спомени май тук се гласуваше:)))
  Моят вот е:
  1.Делка Стефанова - 3т.
  2.Цвети - 2т.
  3.Stela DD - 1т.

  Желая хубав и много слънчев уикенд на всички:)))

  ОтговорИзтриване
 6. Здравейте, този път хванах влака на гласуващите :-)

  Три точки давам на "съхрани стремежа си към полет", две за "песента на птиците" и една на "походът на императорите".

  Усмивки,
  КаРи

  ОтговорИзтриване
 7. Здравейте,
  Давам 3т за No6
  2т за No11
  1т за No2

  ОтговорИзтриване
 8. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!