Translate

вторник, 1 февруари 2011 г.

Победителите от игра 10

Здравейте на всички :-)
С един ден закъснение ще наградим победителите от Игра 10-сърчице. Още веднъж искам да изкажа благодарностите си към всички вас, който участвате и гласувате, който се вдъхновявате и творите за нашите игри. Празник за душата е да се наслаждава човек на толкова много и красиви проекти. Благодаря ви от сърце!!!
И така, въпреки че беше много успорвана и играта и гласуването, като събрах вашите коментари и мнения от двата поста -победителите са: Hristovica3  , Cveti   и Ганима .  Няма да навлизам в подробност за точки и места,т.к. има един неуточнен глас, който не променя крайните победители а само техните места. Но смятам ,че това не е от голямо занчение, т.к те ще получат еднакви награди както винаги. А ето я и нея- за всеки ще има по три комплекта за картичка. Честито на наградените!!! За да си получите комплектите ,  моля пишете ми на mail@svatbenipokani.com .
Надявам се скоро да видим нещо нежно  и пастелно сътворено от вас :-)
Очаквам ви с голям интерес и нетърпение в Игра 11- убедена съм във вашите способности, остава да имате свободно време и да се включите до 11.02.2011г в "Съхрани..."
P.P/Ако има някаква неточност, неволна разбира се, спрямо играта , моля да ми пишете!

4 коментара:

 1. Ооо,много съм щастлива,че съм във финалната тройка.Благодаря,благодаря.Отдавна го мечтая.За мен е голя чест,че съм сред победителите и то в толкова оспорвана игра с много,и все уникално красиви проекти. Прегръдки и поздравления за Cveti и Ганима,чиито картички са невероятни,както и на всички останали момичета.

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря на всички, които ме наредиха в челната тройка, защото без вашите гласове това нямаше да се случи!
  При всяко участие има голяма надежда за победа и като това стане радостта наистина е много голяма. Поздравления и на Христовица и на Ганима - чест е за мен да се наредя с тях в тройката!
  Благодаря и на Доника за прекрасната награда!
  Обичам ви момичета!

  ОтговорИзтриване
 3. O, не мога да повярвам!
  Благодаря! Благодаря! Благодаря! :)))
  Много се радвам, че ви е допаднала точно тази картичка .

  Честито Ади и Цвети! Чест е да съм до вас в тройката :).

  ОтговорИзтриване
 4. Честито момичета! Заслужихте си прекрасните награди на Доника!

  ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!