Translate

петък, 3 декември 2010 г.

Стана дълго , но.....

Здравете отново, извинявам се предварително на всички за продължителното уточняване на победителите от Игра 7- голяма игра голяма бъркотия . Вчера Мими ми обърна вниамние, че съм допуснала грешка , но се оказва не моя ,а нейна грешката. Тъй като не очаквах такова нещо да се случи и бях твърде изненадана , че е възможно да е станла грешка, побързах да се извиня. Не смяам, че е срамно това че съм се извинила, но пък е по-срамно че съм се подвела. И пак се извинявам. Както вече стана явно се гласува за проект , а не за автор. И по този начин, моето, т.е. първото преброяване е вярно и местата са така както ги обявих тук.
Така че се надявам искренно 23. Netty -12т, 24. danka  -12т, 28. Bearkis -10, 32. Рени - 7т и   45. KaRu -6т да се радват на подаръците си и скоро да ни покажат какво са направили.
Всичко е игра , но като има правила трябва да сме коректни. За новата Игра 8- Репродукция, ще доуточним нещата и се надявам да участвате с удоволствие и настроение , мисля че има какво да покажете отново!
Благодаря на всички вас , които ми помагате с идеи за регламента, очаквам ви винаги когато видите недоразумение да ми пишите и сигнализирате!

Усмихнат , успешен и вдъхновен ден на всички желая от сърце!

6 коментара:

  1. Нищо срамно няма! Хора сме, случват се грешки... много е достойно да се признае! Поздравления за корекността! Хубав ден и на теб!

    ОтговорИзтриване
  2. Отново и тук да благодаря на всички гласували за присъдения приз! Показани бяха изумителни проекти и призовото място можеше да е за доста от тях. Съжалявам, че не успях да гласувам!
    Благодаря на Доника за доблестното и достойно поведение в създалата се ситуация - наистина...не е срамно човек да се извини!
    И аз като Течето мисля, че е много , много достойно!!!
    Доника показа, че е точно такъв - достоен, стойностен и позитивен човек!
    Хубави и усмихнати почивни дни на всички!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте и от мен!
    Съжалявам,че съм сред "обърканите"наградени,защото всъщност сред моите фаворити бяха Нети и Данчето ,и за мен техните творби заслужено заемат първите две места.Благодаря много за получената награда,ако остава същата-добре(защото релефните хартии са чудесни!),ако трябва да се оправят някакви недоразумения-веднага ще я върна!Надявам се всички да са доволни!Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  4. :-) Сладури сте големи всчки и всички заслужавате награди даже по две! Творете и се забавлявайте от сърце!

    ОтговорИзтриване
  5. Щом разбрах, че се е получило недоразумение веднага лично си извиних на Доника, а що се отнася до наградата която ми беше изпратила аз я върнах.
    Надявам се да няма засегнати от случилото се!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!