Translate

четвъртък, 2 декември 2010 г.

Моите извиняния

Мили дами трябва да поднеса извиненията си по повод подредбата на победителите от Игра 7. Оказа се че съм допуснала грешка  с броя на гласовете и има разместване на първото и второто място. Всъщност  на Първо място е 28. Bearkis -13т , а на второ 23. Netty и  24. danka  -12т.
Съжалявам най-сърдечно за неточността и поднасям извиненията си на "засегнатите".
А повод за тази публикация е набитото око на mimi ,на която също изпратих награда за оказаната помощ . За настоящата игра ще обявя едно място за "помощник квестор", който да направи котролното преброяване за да няма повече гешки. Който иска може да ми помогне на 16.12. :-)

Надявам се, че вече обмисляте идеите за Игра 8- Репродукция !!!

Извинявам се още веднъж и ви пожелавам много усмивки!

4 коментара:

  1. Дони , съжалявам че се намесвам но пак има грешка.Гласува се за проект , а не за автор .Първото ти преброяване е вярно , но второто не.Прибавяш три точки на Bearkis , а те са за нейния проект под номер 47 , а за проект 28 има 10 точки.Данка за проект 24 има 12 точки , и Нети за проект 23 има 12 точки.Така че първото преброяване е вярно , просто Мими те е объркала.Тя може би е смятала за автор а не за проект.Не е голям проблема , но нали трябва да сме честни все пак

    ОтговорИзтриване
  2. Изпратих наградите, надявам се поне да има щастливи.И както казах- приемам квестори :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Много се заинтригувах от тези неколкократни преброявания и си направих труда да сметна - Ваня е права, както и ти първия път. Аз участвах в гласуването и мисля, че независимо от това, че наградите са изпратени резултатите са точно такива каквито ги беше обявила първия път и това трябва да се заяви ясно, в интерес на справедливостта.
    Ако ми позволиш един съвет с най-добри чувства - регламентирай гласуването по-добре, защото там е проблема. Имаше гласове дадени за автор, независимо че изрично беше споменато да се гласува за проект. Така че например всеки коментар с гласуване да започва с номерата на проектите и съответните присъдени точки, а всички други обяснения и аргументи да са после и на теб ще ти е по-лесно да отчетеш резултатите и няма да има нужда от квестор. Друг вариант е да се гласува с анкета вместо с коментари...
    Разбирам че организацията на такава игра хич не е лесна работа и оценявам усилията ти, както и тези на участниците. Лично на мен хич не ми стигнаха точките, но не бива при гласуване с ясни правила и по точки да се допуска недоглеждане.

    Извинявай за безобразно дългия коментар.

    ОтговорИзтриване
  4. разбира се ,че не трябва да се допускат грешки , колкото и символичн да е всичко с игри и награди!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!