Translate

петък, 10 декември 2010 г.

Игра 9 !!!

Здравейте в петък , както подобава започва новата игра. Нея сме я кръстили - Визитка! Какво имам предвид? Идеята е да изработите проект , който да олицетворява вас, вашето семейство, вашето ежедневеи, може би последната изминала година или нещо характверно от вашия живот. По традиция  в предстоящите дни си правим равносметка , какво ни се е случило последните 12 месеца- ето и шанс да го изобразите нагледно.  С една дума , имате възможност да направите ВИЗИТКА. Аз например през последните месеци много често изпращам или получавам колети и писма. Моите нови приятели са пощальона и куриерите от спедиторските компании. Ето защо и моят проект изглежда така:


Надявам се през следващите 14 дни да имате време и вдъхновение и да участвате в играта. А ето и правилата:

1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта, т.е. може да покажете и неща които сте правили по назад във времето. Важното е да сте ги правили вие и да отговарят на темата.

2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки, като 3 е най-високата оценка. Ще ви помоля да гласувате за проект ,а не за автор. Няма да се зачитат гласовете на тези които са гласували за автор, при положение че същия има повече от една публикация. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.

3. Който от вас събере най - много гласове печели играта. Наградата - освен материали , ще имате възможност да продадете проекра си в on-line  магазиана www-arty-mark.com. Казвам "имате възможност", защото  ще очаквам потвърждение от победителите за това дали искат или не да се включат в сайта.

4.Играта ще е 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 24.12.2010 г., а крайният срок за гласуване е неделя 26.12.2010г.


Пожелавам ви усмивки и слънце поне в душите!

Имате и още няколко часа да се включите в Игра 8- РЕПРОДУКЦИЯ, а в следващите два дни ви очаквам да изберем най- достойните !

4 коментара:

  1. Много добре звучи! Този път имам голямо желание да се включа, дано да ми остане време!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Надявам се и аз:-)Пожелавам го на всички от сърце- свободното време и доброто настроение !

    ОтговорИзтриване
  3. Отново интересно предизвикателство.
    Сега забелязах, че инициалите ни са еднакви. В първия момент се учудих защо ги ползваш в твоя проект :)

    ОтговорИзтриване
  4. Весела Коледа!
    Аз май първа ще се престраша да гласувам :)
    Бях доста притеснена, че освен мен имаше само още 2 проекта, но сега като се замисля с 3 проекта ситуацията е по-гадна :/ Както и да е - точките разпределям по първоначални впечатления, защото ако се загледам повечко ще започна да се чудя много, а това не е хубаво :D
    3т. - розичките на Цвети
    2т. - кутийката на Рени
    1т. - тагчетата на Краси
    Това е от мен. Успех на всички и до следващата игра :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!