Translate

вторник, 30 ноември 2010 г.

Победителите от игра No7

Здравейте на всички!
Извинявам се за закъснението в обявяването на победителите от Игра 7- Нещо за Нещо. Този път бяхте изумителни всички- толкова много и интересни идеи на едно място, просто празник за душата! Благодаря ви от сърце най- вече за това, че споделихте уменията си с всички нас. Благодая ви и за активното участие. Надявяам се да се подготвяте и за новата Игра 8- Репродукция. Пак бях забравила да сложа линк за публикациите ви, но вече всичко е наред. Сега да обясня защо се забавих с обявяването на победителите. Руми е гласувала за автори, а не за публикации.Писах й да уточни за какво по-точно гласува, но явно има ангажименти и не си е проверявала пощата.И както се казва ще направим от дефекта - ефект и за да няма ощетени, ще има поощрени:-) Този път призьорите ще са четирима, ето и кои са те:
I- 23. Netty и  24. danka  -12т.
II 28. Bearkis -10т
III. 32. Рени - 7т
IV.  45. KaRu -6т



ЧЕСТ ИТИТО на всички! Пишете ми адресите, на които  да получите наградите на


6 коментара:

  1. Еха, и моите пингвинчета са се окичили с наградка :-)
    Добре че сте превърнали дефекта в ефект (хихи)!

    Благодаря на хората, които са гласували за 3те сладура :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Много благодаря на всички гласували за моето произведение и много се радвам, че си дели първото място точно с прекрасните варелчета на Дани, които бяха и сред моите фаворити :)!
    Честито и на останалите момичета :) - показаха страхотни неща!

    ОтговорИзтриване
  3. Честитка и от мен и много се радвам на всичко,което показахте!!!Успешна седмица и вдъхновение!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Съжалявам за неудобството момичета. Наистина имах ангажименти и не съм си проверявала пощата. Мисля чe крайния резултат е много добър. Честито на отличените.

    ОтговорИзтриване
  5. Няма проблем -измислихме компромисен жариант -всички над 5 точки печелят ;-))Случват се такива неща, не се притеснявай, очаквам ви в новата игра!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря на всички момичета,които гласуваха за мен !Честито и на Нети първото място - великолепна карета!!!! Радвам се за всички отличени, а на тези, които за момента на успяха - от сърце желая успех!
    Честито и на Беаркис, Рени, Кари, - показаните проекти бяха повече от страхотни - толкова много красота видяхме тук - в играта на Дони! Дано и занапред е така!
    Хубави и усмихнати почивни дни!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!