Translate

четвъртък, 23 февруари 2012 г.

Tag 2

Ехоо, ето ме отново:-)

Сега ще ви покажа новият таг , който вече отива при празненството на Тони и предизвикателство номер 3. какво интересно за него? Ами първо самата основа не е лепена никъде, а съм използвала три рамки , които съм " впела ". Другото е цветенцето, което така ме изкуши снощи, че не можах да се спра.  Горе-долу съм спазвала инструкциите за работа с изключение на оцветяването, за което аз използвах боя за яйца :-) Така хем се навлажнява картона, хем и се оцветява едновременно. Най-голямото ми препятствие бяха тичинките. Аз за първи път правя подобни цветенца и никога не съм имала тичинки, но си казвам какви ще са тези цветенца без тичинки и от няма и къде си ги направих сама. Използвах едни мъниста , ненужни никому, които осуках в бяла салфетка, след това за по- голяма здравина ги минах внимателно с лепило Ц200, изчаках да изсъхне и ги боядисах с течни перли, ама имам едни от най- течните, та със тях :-). И така това е то, не съвсем като истински , но направини с огромно желание. Скоро, сигурно ще пробвам и останалите , защото са истински пленителни.



Хубав и усмихнат ден и помислете за игра 34- Калейдоскоп, че нещо май много ви затрудних!

Ще го включа и в
 Crazy Amigo Challenge - Use A Tag
CCH# 107 Use a die or punch

Inspire Me Fridays 47 - Anything Goes!



8 коментара:

  1. Дони, Дони, и тази публикация е пълна с впечатлителни хрумки и реализации! И вплитането на рамките, и оцветяването на цветенцето, и не стигат тези, ами ни изненада и с много идейни тичинки! А комбинацията от всичко това е един страхотен и много оригинален таг!
    Благодаря ти, че се включи в Предизвикателство №3!

    ОтговорИзтриване
  2. Обожавам нестандартните неща и може би затова толкова обичам да посещавам блога ти. Много оригинален и идеен таг се е получил.Поздрави! А колкото до "Калейдоскопа" няма да го подминем. Впрегна целият ми инженерен потенциал и вече направих един, но ще го оставя за опитен образец:)Сега го усъвършенствам :D

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, и аз цяла вечер вчера гледах тези уроци. За сега само се пробвах с най-лесните рози,но като ми остане време ще направя и от другите цветя.А ти си се справила страхотно.Много ефирен ти се е получил тага!

    ОтговорИзтриване
  4. Виртуоз! Страхотна идея + реализация:)

    ОтговорИзтриване
  5. I don't speak or read Bulgarian and the translation isn't that well, but then again... I don't need it, because I can see your tag looks great!
    Thanks for joining this weeks challenge at The Crazy Challenge.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви от сърце, радвам се че ви харесва, пробвайте цветенцата , много е приятно!

    ОтговорИзтриване
  7. Gorgeous!!!
    I'll be featuring this week @ Inspire Me Fridays!
    Thank you so much for linking your beautiful tag!!
    hugs

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!