Translate

понеделник, 20 февруари 2012 г.

Кошничка

Здравейте отново :-)
Покрай Тони  разбрах , колко е приятно някой да ти казва какво да правиш , а ти по две седмици да нямаш никаква идея :-) Малко бавно ме споходи въображението и настроението този път, но с голямо въодушивление участвам в нейното празненство. Искам да уточня , че за първи път плета кошничка и моля бъдете снизходителни. Ето какво сътворих за втората и тема:



Използвах ето тези стъпки

Ако въобще нещо виждате и вие..., но такава ми беше помоща. И понеже при мен нещата се случват в повечето случаи по трудния начин, реших да вложа малко повече от себе си и да импровизирам. Както всяко ново нещо .... трудно е само началото, после сама се оплете :-)
Използвах три вида картон - бял и шампанско перлен и винено червен на ленти около  50 см. 

Рецептата за курабийките ... друг път , а кошничката се надявам да я опазя до Великден и да си сложа в нея яйчицата , а сега отива при Miss Emerald и  второто  и предизвикателство;-)


Поздрави на всички и творете с настроение!

9 коментара:

  1. :D Дони, развесели ме в ранни зори. Кошничката ти ме грабна от пръв поглед и веднага се сетих за Червената Шапчица, която носи сладкиши на баба си :) В момента пия сутрешното си кафе , а курабийките ти изглеждат толкова апетитно, че ми се прииска да се пресегна и да си взема :)Благодаря, че усмихна деня ми!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :-)Баба ми живее на края на горичката... о бим бам буки буки бам буки...:-)

      Изтриване
  2. Леле, Дони, какви заложби си имала и ти! Не знам колко лесно е било след началото, но определено на мен не ми изглежда така! Още повече, че не си работила само с един цвят! Невероятна е кошничката и дано успееш да я напълниш и с яйчица!
    Благодаря ти, че донесе в тази красива кошничка тази сладка почерпка за останалите празнуващи и че се включи в Предизвикателство №2!

    ОтговорИзтриване
  3. Дони, много яка кошничка! Ама наистина изглежда яка, защото при моите опити все нещо се е разплитало (хихи...). Много е кокетна с този червен воал! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Кошничката е страхотна!Браво Дони!

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасна кошничка, Дони! Чудесно съчетание на цветовете! Поздравявам те!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Наистина е много нежна, красива и изящна с тези цветове! И колко майсторски е оплетена!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна идея за кошничка ! Много оригинална !:)

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!