Translate

четвъртък, 23 февруари 2012 г.

Таг


Здравейте:-)
Слънчево да е в душите ви както е времето навън ви пожелавам и идвам да ви покажа следващото произведение вдъхновено от Тони. Аз съм с едно предизвикателство назад и затова съм правила и таг ,а не книгоразделител. Но и за него има време:-) И така скоро видях ето тази китка и много ми се искаше да я направя, но нямах идея какво друго да има около нея.




 И понеже на мен хич не ми върви в отглеждането на цветя, реших да си посадя едно от хартия, ето как, не с един а с цели три тагчета:







А вчера в консорциума във FB видях линк към едни още по пленителни цветя и веднага се пробвах да ги направя. Но за това след малко като снимам. 

10 коментара:

  1. Дони, това цвете в саксия е много идейно. Страхотна работа!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна работа Дони,чудесно е всичко!

    ОтговорИзтриване
  3. Дони, цветето е прекрасно и ще те радва дълго време! И идеята за "посаждането" му много, ама много ми хареса! Прекрасна хрумка!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотно се е получило.
    Моята половинка така негодува за тортите ми - била съм ги правила от хартия :-) Но твоята цветна градинка е много красива.

    ОтговорИзтриване
  5. Мислех си, че от този таг по-идеен и по-невероятен не може да има. Това беше докато не видях втория! Сега просто си седя безмълвно и се наслаждавам! Отказах се да мисля.

    ОтговорИзтриване
  6. уау ! супер- оригинално тагче ! Много ми харесва ! Невероятно красиво е - с това виолетово :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви много момичета. Радвам се че ви хареса, мисля че е оригинална, но много лесна идея- направете я и вие.... има толкова цветя за посаждане:-)

    ОтговорИзтриване
  8. Толкова ми хареса! Прилича на моите любими люляци!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!