Translate

петък, 30 септември 2011 г.

Игра 24- Ела с мен в...

Здравейте в петък! :-)

Време е за новата игра. Чудих се, каква да е точно новата тема? Мислих си и за прекрасните почивни дни и за недалечните празници и ми хрумна , че вече така или иначе сме си близки, нали ме поканихте на гости  "мечтания дом", та си викам можем да отидем някъде заедно и измислих следната тема: "Ела с мен в..."- вие ще решете къде да отидем.
Аз лично не съм ходила на много места по света, но пък в Париж искам да отида, пак и пак с любимия човек. Това е моето място за релакс. Толкова вълнуващ и пленителен град, просто е незабравим Париж. И в тази връзка аз ще ви заведа във Версай:









Моят проект не  е завършен докрай, смятам да го превърна в кутийка, но нямах търпение да ви го покажа. За него ме вдъхнови ето тази спалня може би  на Луй 14.





Ще ви очаквам да участвате с голямо нетърпение!

Хубав ден и поздрави от мен.


Тема : " Ела с мен в..."
Срок за участие : 14.10.2011г 23:59ч
Срок за гласуване: 16.10.2011г 23:59ч

Виж правилата









понеделник, 19 септември 2011 г.

Победители от Игра 22


Здравейте творящи :-)
Страхотни две седмици, а? Невероятни проекти и още по- прекрасно настроение. Няма да увъртам , защото предполагам  за какво сте се отбили тук. За да видите победителите. И така първо малко уточнение относно точките и ако някой е против да казва навреме.
Първо-от галсуването на КаРи правя малка поправка и давам 1 точка на номер 3. Bearkis    . Тъй като е уточнила името на проекта , объркване няма.
Второ- От галсуването на Le давам 3 точки на номер1. Иванина   , останалите "всички точки" няма да може да се впишат :-)
Трето- от гласуването на Петя няма да се зачитат трите точки нито за номер 10 нито за номер 20. Ако ги признаем, ще е грубо нарушаване на правилата за гласуване, а ако взема само една от трите точки, няма да съм точна, т.к. незнам кой от двата проекта все пак с малко е по- привлекателен според нея.

Още едно уточнение и по-конкретно към bellnell, когато представяте повече от един поект, е хубаво и дори задължително тук в играта да публикувате снимките като отделни предложения., т.к тук гласуваме за проект. Когато в една публикация има много проекти не е ясно за кой от всичките се гласува.

И така благодаря ви на всички и на тези  с малкте неточности също ,т.к. без вас намаше да можем да сме конкретни и нагледни при уточняването на правилата. Надявам се всичко вече да е наред и да обявим  победителите


Първо място за проект номер 3. Bearkis


първи подгласници- 20. Valchen  и 1. Ivanina- с 20точки
втори подгласик-11. Голди  - 15 точки




Първо място за галсуващ- Te4eto





Спечиални поздравления за Te4eto, която освен че е намерила  победителя първа е намерила и първите подгласници първа!


И така Честито и  моля победителите да ми пишат за да се уточним за наградите! Ако искат могат да си сложат и по едно лого в  блога като спомен от своята победа.


Каня ви и в новата игра- Мечтания дом. Надявам се следващите две седмици отнова да се забавляваме заедно!

ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН!

събота, 17 септември 2011 г.

Гласуваме за Игра 22



Здравейте ,
каня ви да се насладите на една есенна ферия от цветове  и да гласувате за Игра 22- "Отива си лятото ... идва есента". Избора е много труден , както винаги , но пък си заслужава да разгледате проектите защото са впечатляващи и носят много настроение.




Тъй като вече някой са галсували (за което им благодаря) , а и аз обмислях тази промяна, ще се наложи да корегираме малко правилата. И така ще можете да галсувате за три проекта, като материална награда ще има за автора на проект с най- много точки и за първия гласувал за този проект. А за двамата подгласници ще трябва да измислим нещо:-).
Това е за сега

Приятна почивка и до понеделник :-)


*Моля гласувайте в поста с играта!

петък, 16 септември 2011 г.

Игра- 23- Мечтания дом

Здравейтееее !
Измислих темата на новата игра и дори успях да я материализирам в проект. Дълго се чудих как е по-правилно а я формулирам- " Къща на мечтите " или " Мечтания дом " ? И така май ще се спра на "Мечтания дом", защото "къща" ми звучи малко по-комерсиално, а всички ние тук сме в един друг не толкова реален и комерсиален свят.И плюс това ми се струва ,че "дом" е нещо повече от четири стени ( е за някои са повече от четири :-) ) с комин.
Така че темата е....."МЕЧТАНИЯ ДОМ"!

Ще очаквам да сътворите проекти, които да олицитворяват по някакъв начин мястото, на което искате да живеете. Можете да пресъздадете обстановка, цветове, атмосфера, детайли.
А ако живеете на това място- Мечтания дом, можете да направите дори и него. Примерно ако имате градинка с цветя, или ако от прозореца си чувате шумът на вълните (поздрав за Краси ), песента на птичките, или ако визждате меките и в същото време величествени "обятия " на планината- можете да пресъздадете всичко това. Ще ми бъде изключително приятно да ви дойда виртуално на гости :-)

А какво съм направила аз:-) Ето го и моят Мечтан дом :






До скоро от моят прозорец се видаше морето, а сега вижадм прекрасните Стара планина и Родопи. Имам изключителна гледка и това ме зарежда невероятно. За съжаление не виждам изгревите, но пък за сметка на това залезите са ми любини. Да ви почерпя ли по един?


И така както разбрахте за мен изгледа от дома ми е много важна част и за това съм направила едно прозорче.А тази светеща лампа я сложих защото пред нас освен всички останали , само една лапма не свети и от три години се обаждам да я оравят и вианги......... ми записват проблема! :-)

Ще ви очаквам да участвате с голямо нетърпение!

Хубав ден и поздрави от мен.


Тема : " Мечтания дом"
Срок за участие : 30.09.2011г 23:59ч
Срок за гласуване: 02.10.2011г 23:59ч



петък, 2 септември 2011 г.

Започваме... Игра 22

Здравейте на всички!
Честит септември! Готови ли сте  да започнем с игирте ? Ние не съвсем ,ама ще започнем :-)
Мислих да направим една ретроспекция и както преди една година да стартираме с тема за училище, но видях доста подобни и предполагам че сте се включили ако сте имали някакви идеи на тема "Отново на училище" и за това реших да кръстя настоящата игра " Отива си лятото ....... идва есента". Рефрен от много любима моя песен на Mary Boys Band  . И тъй като за мен есента не е някакъв тъжен и мрачен сезон, моята картичка изглежда така:



Отдавна бях измислила "капките" дъжд и само чаках удобен момент да пробвам дали ще станат добре. Може би ще ви прозвучи допотопно, но ги направих със съвсем обикновен топъл силикон. Надявам се, че и на вас ви харесват!

Бях ви споменала, че замислям малка промяна на правилата. В отделна публикаця  ще опиша всичко. Ако имате някакви други идеи по регламента, можете да ги споделите до края на тази игра.

Тема : " Отива си лятото ....... идва есента"
Срок за участие : 16.09.2011г 23:59ч
Срок за гласуване: 18.09.2011г 23:59ч

Правила: тук


Пожелавам си усмивки и много слънчево настроение!