Translate

сряда, 13 юли 2011 г.

И аз благодаря...

Здравейте !!!
Искам и аз да благодаря специално на един голям сладур - Камелия Веселинова или както я знаем  kami_bonbona .Днес получих от нея една страхотна картичка с много мили пожелания и исках да я споделя и с вас.Благодаря ти от сърце Ками , още веднъж!

вторник, 12 юли 2011 г.

Партито....... мина :-)

Здравейте :-)
Рождения ден на Симеон мина и Слава Богу! То беше вълнение , то беше чудо , то бяха подаръци и изненади , то бяха песни и игри! Както винаги с много деца е много весело. И най-важното рожденника беше цял ден в страхотно настроение , което е и целта на този ден :-)
Обещах да ви покажа и част от украсата.За съжаление снимките не са станали добри, даже са ужасни, но има и видео за спомен, така че проблеми няма.

Ето и някои от нещата , които успях да снимам! Общо взето всичко беше в червено, зелено и синьо, като идеята тръгна от поканите, които трябваше да направя набързо и които вече видяхте:


След това направих едни табелки са сока на децата, защото обикновенно на такива партита се почва: "Този моя ли е?.......... Ти от къде пиеш....?" и разни подобни.И за това реших, че ще е добре да са надписани понякакъв начин:

И тъй като почерпката за родителите в повечето случаи е на нещо подобна на шведска маса, реших да направя табелки и за там, за да няма..."Това какво е по-точно".... "А тука вътре какво има". Най- много време ми отнеха самите поставки,т.к. ги правих от глина и трябваше да ги изчакам да изсъхнат, после ги изшкурих леко за да се загладят ръбовете и да предам по-добра форма. След това ги минах с бяла акрилна боя, боядисах ги в синьо, червено и зелено и за да се слеят изцяло с останалата украса използвах печата с перманентен тампон от поканите. Купих си и стоманизирано въже- най-малкия размер и направих различни декоративни елементи- сърчица и звездички, също от глина А за самите табелки съм използвала остатъка от материалите за подготовката на поканите.За да насоча вниманието на къде е купона направих  и един надпис за вратата :И като за финал и за сладък спомен от празника на Симеон, за всяко дете направих малък подарък -пакетче желирани бонбони, които украсих и надписах с "Радвам се ,че дойде на моя празник"
Благодаря на всички , които дойдоха за хубавите пожелания и голееееееееееееееееемите подаръци!


Това е за сега от мен
До сроро :-)!

четвъртък, 7 юли 2011 г.

Поканите

Здравейте,
обещах че продължаваме да творим и че скоро отново ще се видим , ето че се случи. Моят малък Симеон в понеделник ще стане на 3 години и разбира се ще има парти. Ето и поканите му:
Ако  имам време да направя и останалата декорация на празника , ще ви я покажа.

А на вас ви пожелавам прохладен и усмихнат ден!

понеделник, 4 юли 2011 г.

Сезон първи приключи

Здравейте !!!
Усмихната, слънчева и успешна седмица ви пожелавам. Днес е време за кратка равносметка на изминалите 9 месеца, от както имаме игри.
Изключително съм радостна ,че успяхме заедно да се забавляваме, че много от вас участват в почти всички зададени теми, че ви е интересно и прятно с нас. Искам да изкажа и едно глямо БЛАГОДАРЯ и на всички , които само разглеждат какво се случва тук, на тези които не гласуват и на тези които не участват в игрите. За пореден път се убеждавам че има такива хора и това много ме радва, защото знам че някой черпи настроение, вдъхновение и може би дори поука как не трябва да се прави- но все пак ние сме от полза! Това е изключително зареждащо и приятно за мен. Специално благодаря ня Гери, която ми помогна в началото за правилата на игрите  и на Ле, която в някои от предните игри ми каза че минава от тук просто така- за да си достави малка радост! Благодаря ви и на всички вас 125 последователи!

 Дори и да не осъзнавате напълно приноса си,  само с ваша помощ и присъствие успяхме да направим 21 игри, да раздадем много подаръци, да се насладим на чудесни проекти и най-важното- да се отдадем на любимото ни занимание.... да творим с любов и въхновение!

Като за финал да раздадем и последните награди за тази малко екставагантна задача- Суша. Няма да казвам отново колко съм впечатлена от всички ви. До сега не си спомням да е имало в игирте така изразени фаворити както този път. Ето ги:
I- 8.Deni- 25т
II- 2.kami_bonbona- 20т
III- 4.Te4eto -10 т

Честито и участвайте отново!!!!!
Пишете ми на


Поздрави на всички от мен, продължаваме да творим и ще се видим скоро!

събота, 2 юли 2011 г.

Ще гласуваме!

Здравейте :-)
Добро утро ви желая и усмихнат ден на всички. Колко бързо и неусетно изминаха и тези две седмици и дойде време да изберем най-сухата Суша :-) Тoзи път неочаквано  за мен имашe достатъчно участници за тази така абстрактна и малко трудна задача. Браво на всички! Страхотно представяне- невероятни идеи изпълени с усет и внушение. Днес и утре ще очаквам всички, които могат да отделят малко време, да разгледат кандидатурите и да си изберат три от тях. Гласувайте в поста с играта, като поставите 1 ,2 или 3 точки  на даден проект и посочите номера на публикацията.

Относно следващите игри- ВАКАНЦИЯЯЯ :-) Не ,че ще спрем да творим, но  излизаме в кратка лятна вакнция, да съберем вдъхновение, емоции и сили за нови проекти.Направете го и вие- наблюдавайте и се наслаждавайте на природата,на отношенията между хората , на емоциите на децата си и всичко останало.
Бъдете удохотворени и заредени с положителни мисли. Всичко ще е както си го намислите и както си го мечтаете!Пожелавам ви от сърце чудесни и незабравими летни дни.... и нощи! ;-)

До скоро......