Translate

понеделник, 28 март 2011 г.

За SOS Детски селища

Здравейте отново, тъй като не се случва често, за съжаление, реших да отделя специално внимание на една от поръчките в on-line магазина. Днес Тянка Христова от София , си е поръча една от картичките-победителки от нашите игри.Това е картичката на Деси, от Игра 4- "Да използваме шаблони".



Тази картичка се изгуби някъде по пътя до мен и Деси я направи на ново, за което изключително и благодаря! Ето, че е имало защо- всики заедно ще помогнем на СОС селища, за което съм безкрайно щастлива!

Благодаря искренно и от сърце  както на Тянка Христова, така и на Деси !


В близките дни като изпратя сумата по сметката на СОС Дестски селища, ще публикувам и платежното.


Това което споделих с вас, наистина промени денят ми и ме направи щастлива!



Победителите от игра 14

Здравейте и успешна седмица на всички!
 Макар последните две игри да са  малко по-различна , всички отново се справихте страхотно. Видяхме интересни идеи, нежни творения и много желание и вдръхновение. Благодаря ви ,че участвате и надявам се , се забавлявате с нас.
След многократно преброяване и някои неточности в гласуването, в рамките на определения срок победителите от Игра 14- Картичка по разказ-II част вече са сигурни. За радост, съмнение в точките за призовите места нямаше. За да не стават обърквания, ви моля да гласувате с номера на публикацията !
И така... :-) Награди тази седмица  ще има за:

I.  9. КаРи -

II. 5. Deni  
 III. 4. ne11  и 6. Lionelsa
Честито !


Мисля ,че Deni и  Lionelsa, не са получавала награди от нас, така че ще ви очаквам да ми пише на mail@svatbenipokani.com !

Поздравления още веднъж и ви очаквам всички в Игра 15, още по цветни и ентусиазирани!

събота, 26 март 2011 г.

Гласуване за Игра 14 !!!

Здравейте и добор утро!
Днес е слънчево и прекрасно е навън, също както вътре в нас самите ... надявам се! Пожелавам ви един усмихнат и красив ден и ако имате желание можете да ни помогнете да изберем трима победители за Игра 14. Всички престрашили се и незатруднили се от моите китайски мъдрости се справиха подобаващо добре, сега е време ние да им се отблагодарим като ги номинираме. Можете да се включите в гласуването до утре вечер - неделя  27.03.2011г., като посочите поредния номер на публикацията и точките с които гласувате!

А новата Игра 15- вече стартира, ще ви очаквам  и там вдъхновени и заредени с ухайни цветя :-)


петък, 25 март 2011 г.

Игра 15

Здравейте скъпи творящи дами,
отново е петък и е време за нова игра. Вдъхновена от предстоящите празници , ще нарека играта "Лале ли си, зюмбюл ли си" ;-). Идеята е да направим проект с цветя. И за да не е чак толкова лесно слагам едно условие- да се използват цветя с известен сорт. Незнам дали съм точна, имам предвид това , че трябва да знаете как се казва цветето което изобразявате и да го споменете към описанието на проекта си. Това е единственото условие!
И така аз съм използвала:
-метличина:

- детелина:

-вербена:

  Ето и какво се получи:





Надявам се да не ви затрудня с тази игра и да ви е интересно и забавно следващите две седмици.
Ето и правилата, за тези които ще участват за първи път:

1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта, т.е. може да покажете и неща които сте правили по назад във времето. Важното е да сте ги правили вие и да отговарят на темата. Разбира се, ще е по-интересно ако публикувате творби, които не са участвали в предишни наши игри.
2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки, като 3 е най-високата оценка. Ако желаете да оставите коментар към проектите , за които гласувате, можете да го направите. След , което посочете точките и номера на проекта, за който гласувате. Ще ви помоля да гласувате за проект , а не за автор. Няма да се зачитат гласовете на тези, които са гласували за автор, при положение че същия има повече от една публикация и също така няма да се зачитат гласовете на тези , които са гласували неточно или неясно. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.
3. Който от вас събере най - много гласове печели играта. Наградата - освен материали , ще е и възможността да продадете проекра си в on-line магазиана www-arty-mark.com. Казвам "имате възможност", защото ще очаквам потвърждение от победителите за това дали искат или не да се включат в сайта.
4. Играта ще е 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 08.04.2011 г., а крайният срок за гласуване е неделя 10.04.2011г.




Както винаги ви пожелавам- вдъхновение и свободно време, за да се подготвите. Очаквам ви с интерес и нетърпение. А ако има още някой,  когото не съм затруднила с Игра 14, може да се включи до края на деня!

А аз ще покажа картичка си в - CCH # 59 - Any Shaped Card BUT No Squares.

Усмихнат и слънчев ден от мен !





сряда, 23 март 2011 г.

Паус

Здравейте!
Благодаря ви за милите думи относно плика от паус. Много ще се радвам, ако и още някой се пробва. На мен ми отне около два часа целиа проект. Използвала съм бял паус 80 гр.,  обикновен интрумент за релеф, мека подложка и ето тази схема:

Малко измених модела, като го удължих  до размер А4, за да се получи плик и махнах сърцето. А самото писъмце вътре е от същия паус, като съм залепила широка панделка за да е по устойчиво.


Пожелавам ви усмихнат и слънчев ден!



Имате още два дни за Игра 14, ще се радвам да участвате и там!

вторник, 22 март 2011 г.

Няколко в едно

Здравейте на всички отново!

Събрах вдъхновение, смелост и търпение и подготвих един плик с писмо от паус, който ще покажа на три места: Задание №8-Конверты, Задание №17: Монохромное и разбира се при Предизвикателство Паус.




Остават 3 дни до края на ИГРА 14 , очаквам ви с интерес!

Приятен, усмихнат и много слънчев следобед от мен!


И аз имам подарък

Здравейте!
Този път не лично аз, а блога има отличие и то от Ивето, Deni, Рени. Благодаря Ви  за високата оценка и се радвам, че съм сред наградените.


И аз ще продължа инициативата, но т.к. ми се струва  доста сложно да проследя кой от кога е награден , ще посоча произволни 15 блогa в които влизам винаги когато има нещо ново. С радост и не без основание бих върнала жеста и  бих номинирала и Ивето, и Deni и Рени., но няма да ги затруднявам чак толкова .
Ето и моите  вдъхновения, без никаква подредба: 
Ивейн, , Деси, , , Krissbal, Chiges ,, , .
 Ако сте ги разгледали или познавате, сте забелязали че има и други места от които черпя вдъхновение, освен от майсторите на картички. Все пак по законите на физиката , в природата нищо не се губи, само преминава от едно в друга състояние. И при мен е така-  една  красива снимка или вкусна гозба, може да  ме вдъхнови да си посея цветята  или да прочета някоя книжка. Все е вдъхновение , нали?
Благодаря ви на всички че се забавляваме и творим заедно, под каквато и да е форма!
А сега трябва да кажа и няколко неща за себе си , които няма да подреждам по важност и значимост и  незнам дали ще са ви толкова интересни, но това са правилата.
1. Обичам правилата- да ги има и да се спазват!
2. Никога не хвърлям нищо на земята, по улиците, в гората и където и да било.
3. Не обичам нещата ми да не работят- да има нещо счупено, развалено или неудобно.
4. Любимата ми книга е Странна случка с куче през ноща- горещо я препоръчвам!
5. Преди много се дразнех на навития шнур на домашния телефон. Добре че вече нямам такъв.
6. Не ям и се старая да не използвам в къщи нищо с Е-та , за което много хора  ми се чудят и гледат с такова съжаление мъжът ми, че всеки път ми идва да ги почерпя с едно домашно Тирамису, да видят те  че може и без "Е":-)
и 7. Идва момента за моят малък ад- пристигат лястовичките , от които имам неописуем страх и мисля за това вече цял месец!
Разбира се че това не е всичко и както се казва можеше и без това дори :-)


Беше ми забавно да напиша тази публикация и още веднъж ви Благодаря за вниманието момичета!

петък, 18 март 2011 г.

Отново изненада

Здравейте на всички,
Днес получих  картичка от Ани  с много мило пожелание за пролетта. Балгодаря ти то сърце Ани, много ме зарадва беше  изключително изненадващо и приятно. Много мило от твоя страна, наистина.Трогната съм.
Картичката е чуденса- нежна и пролетна и с голямо удоволствие ще ви я покажа


Пожелавам ви пролетно настроение и много усмивки!

вторник, 15 март 2011 г.

Честито на победителите от Игра No 13

Здравейте на всички!
Надявам се, че настроението ви съответства на времето отвън- пролетно, слънчево и усмихнато.
Извинете ме за закъснението от цял един ден за обявяване на победителите от първата игра "Картичка по разказ". Както казах и в предходната публикация, играта заприлича на малка горска ухайна приказка. Навсякъде имаше нарциси и красота. Много благодаря на всички , много се радвам че ви допадна моята идея и че участвахте. Благодаря от сърце  и на тези които само гласуваха, без вас окончателното приключване на игрите ни няма да е възможно. И тъй като аз забавих обявяването на победителите, вчера, извън предвиденото време са гласували Hrisi и Деси. Но те  не променят окончателното номиниране, а дори затвърждават успеха на победителите.За това ще взема предвид и техните гласове. И така победителите са: 
3. Netty
12.Lidiq Kostova  
7.Cveti
Честито!!!



Това са 3 шаблона за Pergament Piercing, 3 сатенени панделки по 1м, 6 камъчета и 7 цветни картона за новите ви проекти! Пожелавам ви свободно време и много вдъхновение!
За малко повече информация и идеи за Pergamano  и Piercing , можете да посетите и ето този адрес.
Ще очаквам тези, които не са получавали награди от нас да пишат на mail@svatbenipokani.com .


А ако все още не сте се "запознали" с новата Игра-картичка по разказ 2 част, вече можете да го направите. Имате много време и възможности за импровизации!

Поздрави и много добро настроение от нас...

събота, 12 март 2011 г.

Гласуването започна

Здравейте на всички!
Днес е Тодоровден и  се чества събирателния образ на трима светци – св.Теодор Тирон, св.Теодор Стратилат и св. Теодор Студит. По този повод искам да поздравя всички именници. Да сте живи и здрави и името ви да се чува само с добро.




А сега искам да ви поканя да гласувате  за един прекрасен букет от самовлюбени нарциси.Време е да изберем три проекта от Игра 13. Отново всички се справиха чуденсно. Проектите са много красиви и изработени с огромно желание и вдъхновение. Благодаря на всички , които участваха и направиха играта интересна и увлекателна.

След като си изберете фаворити, може да помислите и за следващата Игра 14- Дзен поговорка, която стартира вчера. Надявам се да не ви затрудня и отново да се включите с желание и много интересни идеи.

Пожелавам ви вълнуваш, слънчев и много усмихнат ден!


петък, 11 март 2011 г.

Игра 14 !

Здравейте на всички!
Пак ли е петък? Време е за нова игра... Продължаваме с  "Картичка по разказ". Днес съм избрала една дзен- пословица:
"Мрежата е, за да се хване рибата.
Хване ли се рибата — забравяш за мрежата.
Примката е, за да се улови заекът.
Уловен ли е заекът — забравяш за примката.

Думите са ,за да се  улови смисъла.
Уловен ли е смисълът — забравяш за думите.
Къде да намеря човек, забавил за думите, та с него да си поговоря! "


Аз съм много щастлива, че намерих "Човека", забравил за думите и с когото всичко има смисъл. А при вас как е? Надявам се всички да сте щастливи и усмихнати с хората около вас. 
А сега , ако  Човека  ви даде малко време , можете да измайсторите нещо с асоциация за дзен поговорката.  Може да включите рибки, рибари, ловци, зайци, думи и щастливи, влюбени хора. Можете да импровизирате, както си искате. Всичко е позволено. Сигурна съм ,че ще се получат много интересни проекти. Правилата няма да се променят и този път:

 1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта, т.е. може да покажете и неща които сте правили по назад във времето. Важното е да сте ги правили вие и да отговарят на темата. Разбира се, ще е по-интересно ако публикувате неща, които не са участвали в предишни наши игри.
2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки, като 3 е най-високата оценка. Ако желаете да оставите коментар към проектите , за които гласувате, можете да го направите. След , което посочете точките и номера на проекта, за който гласувате. Ще ви помоля да гласувате за проект , а не за автор. Няма да се зачитат гласовете на тези, които са гласували за автор, при положение че същия има повече от една публикация и също така няма да се зачитат гласовете на тези , които са гласували неточно или неясно. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.
3. Който от вас събере най - много гласове печели играта. Наградата - освен материали , ще е и възможността да продадете проекра си в on-line магазиана www-arty-mark.com. Казвам "имате възможност", защото ще очаквам потвърждение от победителите за това дали искат или не да се включат в сайта.
4. Играта ще е 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 25.03.2011 г., а крайният срок за гласуване е неделя 27.03.2011г.

Ето и моята малка идея към вас:





Да ви напомня и  за Игра 13, която приключва след няколко часа. В събота и неделя, ще гласуваме за малка ухайна "горска приказка", както каза Goldie :-)
Слънчев и топъл ден се очертава, дано да е и много усмихнат за вас!

сряда, 9 март 2011 г.

Още изненади...

Празника свърши, а аз продължавам да получавам подаръци и изненади. Този път ме трогна Делка.  Благодаря от сърце за приятната емоция, за усмивките, за отделеното внимание  и за милите думи. Всеки си има "почерк", любими техники и материали. Хербариите са нейна запазена марка и всичко, което прави с тях е много романтично и нежно. Картичката не я бях видяла, но на живо е впечатляваща. А книгоразделителя още от пръв поглед ме грабна и днес като видях, че е за мен ....бях много щастлива. Вече дори знам коя книжка ще си прочета с него- новата на Андрю Портър. Благодаря още веднъж от сърце!







... остават само 2 дни до края на Игра 13!

вторник, 8 март 2011 г.

Честит Празник !

Честит 8-ми март скъпи дами, от сърце ви пожелавам да сте винаги усмихнати, добри, уважавани и обичани жени, майки и съпруги!

Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на Цвети за прекрасната изненада , невероятната картичка  и милите думи.

Благодара ти мила ! Специални поздрави и най- красиви пожеланя!





Остават 3 дни до края на Играта - картичка по разказ. В тази цветна еуфория днес, може би ще ви хрумне нещо нежно и впечатляващо.Очаквам ви!


Весел празник на всички!

неделя, 6 март 2011 г.

Жените са цветя...

 Най- накрая да светне малко слънчице, да може да се снима и да взема и аз да участвам в едно предизвикателство! Включвам се при КФ-56-"Жените са цветя".






А ако сте събрали идеи и имате вдъхновение сега е момента да се вдключите и в Игра 13 .

Усмихнат и слънчев ден от мен!

вторник, 1 март 2011 г.

Честита Баба Марта!

Здравейте на всички, да сте живи и здрави, бели и засмени, румени червени и много удохотворени!

Исках да споделя тази красива мартеничка, с която исренно ме зарадва Краси! Благодаря ти  от сърце!



А нали не сте забравили за новата игра?

Успешен и усмихнат ден от мен...