Translate

петък, 11 март 2011 г.

Игра 14 !

Здравейте на всички!
Пак ли е петък? Време е за нова игра... Продължаваме с  "Картичка по разказ". Днес съм избрала една дзен- пословица:
"Мрежата е, за да се хване рибата.
Хване ли се рибата — забравяш за мрежата.
Примката е, за да се улови заекът.
Уловен ли е заекът — забравяш за примката.

Думите са ,за да се  улови смисъла.
Уловен ли е смисълът — забравяш за думите.
Къде да намеря човек, забавил за думите, та с него да си поговоря! "


Аз съм много щастлива, че намерих "Човека", забравил за думите и с когото всичко има смисъл. А при вас как е? Надявам се всички да сте щастливи и усмихнати с хората около вас. 
А сега , ако  Човека  ви даде малко време , можете да измайсторите нещо с асоциация за дзен поговорката.  Може да включите рибки, рибари, ловци, зайци, думи и щастливи, влюбени хора. Можете да импровизирате, както си искате. Всичко е позволено. Сигурна съм ,че ще се получат много интересни проекти. Правилата няма да се променят и този път:

 1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта, т.е. може да покажете и неща които сте правили по назад във времето. Важното е да сте ги правили вие и да отговарят на темата. Разбира се, ще е по-интересно ако публикувате неща, които не са участвали в предишни наши игри.
2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки, като 3 е най-високата оценка. Ако желаете да оставите коментар към проектите , за които гласувате, можете да го направите. След , което посочете точките и номера на проекта, за който гласувате. Ще ви помоля да гласувате за проект , а не за автор. Няма да се зачитат гласовете на тези, които са гласували за автор, при положение че същия има повече от една публикация и също така няма да се зачитат гласовете на тези , които са гласували неточно или неясно. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.
3. Който от вас събере най - много гласове печели играта. Наградата - освен материали , ще е и възможността да продадете проекра си в on-line магазиана www-arty-mark.com. Казвам "имате възможност", защото ще очаквам потвърждение от победителите за това дали искат или не да се включат в сайта.
4. Играта ще е 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 25.03.2011 г., а крайният срок за гласуване е неделя 27.03.2011г.

Ето и моята малка идея към вас:

Да ви напомня и  за Игра 13, която приключва след няколко часа. В събота и неделя, ще гласуваме за малка ухайна "горска приказка", както каза Goldie :-)
Слънчев и топъл ден се очертава, дано да е и много усмихнат за вас!

16 коментара:

 1. Темата пак е просторна и дава възможност човек да развихри въображението си.Надявам се,че ще ме озари вдъхновение!

  ОтговорИзтриване
 2. Дони а сега накъде?Толкова много възможности..........идея никаква.Предизвикана съм да знаеш.Тази дзен пословица трябва да я преборя.Хубава вечер от мен ;)

  ОтговорИзтриване
 3. :-)Има време мили дами , очаквам ви с нетърпение!

  ОтговорИзтриване
 4. Харесват ми тези облаци, слънцето което наднича и цъфналото клонче :) Харесва ми и как зайчето се е хванало за люлката :) Оригинални идеи имаш. Браво!

  ОтговорИзтриване
 5. Подкрепям Рени - темата е чудесна, предлага мнооого свобода относно идеи, техники... Моята всъщност не знам дали има много общо, понеже няма рибки или зайци, а птички, но се надявам поне в основни линии да съм се справила :) Дано успея да направя още нещичко тези дни :)

  ОтговорИзтриване
 6. Ne11, картичката ти е прекрасна.Лично на мен много ми харесва, когато има "нещо общо ... но не съвсем". Нека всеки да реши какво е искал да каже автора :-)Въпрос на въображение, ще кажа аз!

  ОтговорИзтриване
 7. Хайде да съм първа!
  3т.-10.Силва
  2т.-11.rumilina
  1т.-9.КаРи

  ОтговорИзтриване
 8. 3т. - Ива
  2т. - Nell
  1т. - Румилина

  ОтговорИзтриване
 9. 6.Lionelsa - 3т
  7.Ива - 2т.
  5.Дени - 1т.

  ОтговорИзтриване
 10. Съжалявам, сгреших номерчето на Кари № 9 е

  ОтговорИзтриване
 11. Отдавна не съм участвала в гласуванията, но този път реших и аз да се престраша и за да не съм последна се включвам малко преди крайния срок.Всички вложихте много старание, прекрасни идеи и резултатите са чудесни, за което ви благодаря.Моите точки са:
  5. Deni - 3т
  4. ne11 -2 т
  2. goldie -1т

  ОтговорИзтриване
 12. И аз да гласувам....
  6.Lionelsa-3т.
  4. ne11 -2 т
  11.КаРи-1т.

  ОтговорИзтриване
 13. Благодаря на всички, гласували за мен! Честито и на другите победители :-)

  Усмихната и вдъхновена седмица!

  ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!