Translate

сряда, 14 декември 2011 г.

Камбанките...


Здраавейте !
Отдавна се каня да пробвам тази техника и ето, че сега му дойде времето. Още като дете имахме полюлей направен на този принцип и винаги ми е било интересно как става точно. И как става точно- с балонче. Първо "балона се надува", както в песничката, но не съвсем до край и след това с хартиено тиксо му придадох този вид на камбанка, след това  намазваме с лепило и увиваме с конец. Аз много харесвам канапа като материал и особенно в коледни теми и използвах именно него. След това изчакваме да изсъхне пукаме балона и остава това, което сме залепили. Малко акрилна боя цвят Мед, все пак ... пеят медени звънчета...и малко декорация  по желание. Много лесно, забавно и ефектно според мен.Отново както и с венчето не е сложно, изисквам малко повече старание и време. Пробвайте и вие!


И тъй като за този проект ме вдъхновиха Двете елши , ще се включа в тяхното предизвикателство!


Хубава вечер от мен!

17 коментара:

  1. Чудесна камбанка! И аз много харесвам канапа, а и хрумката да придадеш на балона по този начин форма на камбанка -поздравления!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Никога не бих успяла да направя това! Топки съм правила, но чак пък камбанка.... Красива ти е станала! С нетрадиционен материал си постигнала много естествен резултат!

    ОтговорИзтриване
  3. Много нежно и ефектно!Радвам се че се включи при Двете елши тази седмица!Поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Формата ме впечатли силно- супер си я направила! Лично на мен декорацията ми изглежда мааалко повече и прикрива достойнствата на основата, но идеята ти и изпълнението са страхотни!

    ОтговорИзтриване
  5. Мммммм! Жестока камбанка, Дони! Искрено ме възхити и идеята за направата й и финалния резултат! Нямам думи просто!:) Евала!:)

    ОтговорИзтриване
  6. Донииии, великолепие си създала! Поздравявам те най-искрено!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотно! Знам я тази техника, но едва ли бих се справила толкова добре...

    ОтговорИзтриване
  8. Чудна камбанка, и много творчество по нея. Чуднааа!

    ОтговорИзтриване
  9. Ехееей калко сте мили всички, благодаря ви за милите думи. Радвам се,че ви хареса и силно се надявам да опитате и вие. Сигурна съм, че ще направите още по-красиви декорации. На мен сега ми хрумна още нещо по темата и в момента го правя, ако стане ще ви го покажа и него:-) Обещавам да бъде по-семпло :-))

    ОтговорИзтриване
  10. Страхотна идея и страхотно изпълнение! Аз от миналата година се каня да опитам с топки,но все не им идва времето.

    ОтговорИзтриване
  11. Дони, страхотна камбанка! На същия принцип с балоните и преждите правя топки, които изглеждат много ефектно :) Харесва ми как си декорирала камбанката си. Стои много ефирно :) Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотна ! Бях виждала топки, но камбанка...не :)

    ОтговорИзтриване
  13. Дааа,тук също виждам нещо мноооого добро,обожавайки канапчето,няма как да не се възхитя!!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Дони, уникална е! Самата камбанка просто е супер идейна! Не съм сигурна, че бих могла да се справя! Супер е! А украсата й е тооооооооооолкова красива и ефирна! Приказка!

    ОтговорИзтриване
  15. Уникална идея! И изпълнението много ми харесва, страшно нежна е станала, въпреки че си ползвала канапа за основка:)

    ОтговорИзтриване
  16. Уаууууу, уникална е камбанката!!! И аз скоро чух за тази техника и все се изкушавам да я пробвам! Много красиво се е получило!

    Благодаря ти, че участва в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване
  17. Благодаря ви на всички.... за вдъхновението и топлотата!Защото, човек колкото повече гледа толкова повече се научава, а аз кого да гледам освен всички вас сръчни работливки!:-)

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!