Translate

четвъртък, 8 декември 2011 г.

Изненада с бинго в тиха нощ

Здравейте!
Реших и аз да се включа в две предизвикателства, като по този начин искам да изразя съпричасността си  към начинанието на Goldie i Щурчо. Вдъхновена от Двете елши се роди тази картичка "изненада с бинго в тиха нощ" :-)!
Какво мога да разказа за нея- примерно ,че за първи път използвам брокат в мой проект. До сега ми се струваше прекалено лъскаво и несвойствено, но мога да си призная че ми беше забавно. Използвала съм и натрошено кадифе- то си ми е любимо, а пък и може ли ангелчета без малко пухкавко. За луната съм използвала алуминиево фолио, малко по- дебело от домакинското за опаковане,от една капачка е. Друго какво съм използвала... , а да - пръстена ми е стар :-( (ако дядо Коледа прочете това,да знае), но много любим. 
И това е :-)





С удоволствие и радост ще я включа в:

Картичкофурийско предизвикателство № 95 БИНГО- метал, ембосинг и снежинки

Хоби предизвикателство №1 " Тиха нощ - свята нощ.." на Hobby Challenges.


А вие имате още един ден до края на игра 28-Мрежа, утре нова тема!:-)

Чао и хубав ден от мен

8 коментара:

  1. Прекрасна идея !!!Моите поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Ехааа, чудесна идея за поднасяне на бижу по този начин..Оригинално и много стилно! Картичката е прекрасна и искрено ти благодаря за това,че се включи с нея в Хоби Предизвикателство №1 Тиха нощ- Свята нощ!

    ОтговорИзтриване
  3. Дони, Дони, не само много красив, идеен, оригинален и прекрасно изработен проект, но и такова готино и усмихващо заглавие! Само как си го измислила, хи-хи! Благодаря ти, че ми даде още един повод да се усмихна! Направи го и ти, защото съм сигурна, че Дядо Коледа знае къде да чете!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна картичка, Дони! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Дони, много интересна картичка , точно в духа на коледната нощ - тиха и свята! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Много красота тук...и прекрасна идея,поздравления! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Дони,много идеен проект!Относно броката и аз не си падах много по него,докато не попаднах на супер фин брокат,който стои като заскрежен и виждате много често по картичките ми :)))
    Много ти благодаря за чудесното участие в моето Бинго!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!