Translate

събота, 3 декември 2011 г.

Отново награда!

Здравейте на всички и особенно на теб Дани! :-)





Искам сърдечно да ти благодаря за високата оценка и за наградата. Много мила наистина!
Аз съм разказвала за себе си преди време, но мисля че за всички тук  става от ясно по ясно какви сме и какво ни вълнува от всичко това, което правим. Нашите творения, колкото и да са "регулирани" от правила, игри и предизвикателства все пак са излияние на душите ни и говорят много повече от битовизмите , които бих могла да споделя. Тук за мен е важен духа на приятелство и позитивни емоции. Аз лично именно за това водя блога и ви благодаря на всички,  за уюта и топлотата. Прекарвам си чудесно с вас и ми е безкрайно приятно Благодаря от сърце на всичко мои нови приятели виртуални и реални!
За да продължа напред начинанието на Дани , трябва да отлича 7 блога, което е изключително трудно. Ще го направя, като ги изборя произволно, без някаква подредба:


Ivet fantasy
bellnell 
DeniTZ 
Nana' (s) Crap
Творения и Вдъхновения
Handmade by Miss Emerald 
и разбира се Двама с мама

Хубав ден и благодаря още веднъж  за вниманието , което ми отдели  Дани

4 коментара:

  1. Благодаря ти много за наградата!
    За съжаление, не веднъж съм казвала, че не съм привърженик на този, а и всеки друг спам с изключение на благотворителност и ще се въздържа от предаването по нататък. Надявам се да не го приемеш лично и наистина съм поласкана!

    ОтговорИзтриване
  2. Дони, много, много ти благодаря! Хванах се на хорото и ще използвам възможността, за да отлича още 7! И този път ще гледам да не се повтарям с останалите отличени от другите момичета!

    ОтговорИзтриване
  3. Дони,благодаря ти мила,но и аз не мога да се задоволя само с 7,защото много повече ,ама доста повече сте момичетата,които ме вдъхновявате,но по друг начин,ще ви благодаря за усмивките ,доброто отношение и невероятните творби!Липсваше ни в събота,да знаеш :)))
    Прегръщам те:
    Ива

    ОтговорИзтриване
  4. Бъди винаги така вдъхновена и творчески настроена, Дони! Благодаря за милите думи!
    Прегръщам те!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!