Translate

понеделник, 12 декември 2011 г.

Победители от Игра 28- Мрежа!

Здравейте!
В понеделник да се поздравил с новата седмица и да раздадем малко награди. Чудесна игра приключи, много съм благодарана на всички участници.За първи път май- се случва участниците да са повече от гласуващите, но благодаря и на тях за помоща.... , без която не можем :-)За първи път ще си позволя да изкажа лично мнение, но мрежата на 27.Te4eto, наистина ме впечатли много. Изключително прецизна работа и много нестандартна интерпретация на темата.  Поздравления за труда и старанието!
За победител с 16 точки , вашите романтичните души избраха един много нежен и лиричен проект. Този на 5.nelly's handmade  !Честито Нели! 
Поздравления и за двете достойни подгалснички: 15.KalySto  я 12 точки и  23.Bearkis   с 11 точки!




Този път най- находчива и бърза в преценките си беше Te4eto !Честито на на теб , към натрупаните 37 точки, прибавяме още 16 :-)










С много добро настроение и усмивки ви пожелавам хубав ден и заповядайте в новата Игра 29 Венец !







5 коментара:

  1. Дони много, много ти благодаря за милите думи!
    Май съм по-добра като гласоподавател, отколкото като участник. Наистина много ти благодаря!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито, момичета!
    Мен много ме е яд, че не можах и този път не само да участвам, но и да гласувам! Ще се постарая за следващия път!

    ОтговорИзтриване
  3. Стефи няма такова нещо, просто незнам защо така се получи този път. Може би хубавото време навът не е позволило на доста хора да гласуват;-) Балгодаря ви от сърце на всички все пак! А Тони и ти си добре дошла и в новата игра, пробвай да направиш венче- сигурна съм че ще ти хареса.

    ОтговорИзтриване
  4. Mного благодаря на всички. Нямате представа колко много се зарадвахте с това, че ви е харесала картичката ми. От сърце ви благодаря :)))

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!