Translate

сряда, 14 декември 2011 г.

Камбанките 2

Здравейте отново,
като ме връхлети вдъхновението и нещата стават много бързо. Пускам ви и следващата идея . Този път нещо много лесно- стара...,а пък може и нова електрическа крушка. С отверка и клещи махате всичко порцеланово и всички жички, намирате капачка която да пасва на резбата й (това е най-трудната част) и декорирате както искате.Аз съм сложила един бордер , за да не се вижда капачката, малко перли и една висулка от камъчета и перли и "that is all folks"
Отново отива при Двете елши , защото те са виновни за всичко това :-) Благодаря ви за вдъхновението дами, а вие опитайте да си направите и такава камбанка, която дори и дрънка!




Чаааааооо!

15 коментара:

  1. Браво ,Дони, страхотна идея!Но... по-далеч от малките деца!Хубав ден и нови идеи!

    ОтговорИзтриване
  2. Привет от мен! Браво, Дони ! Чудесна е ! Как да "префасонирам" едни стари изгорели крушки отдавна имам като идея - малко по-различна е от твоята, но поради липса на време все не стигам до тях. Преди няколко дни ги изкарах на работния плот, за да ми "вадят" очите...да се надяваме, че скоро ще успея и ще мога да ви ги покажа :)

    ОтговорИзтриване
  3. Тук вече нямам думи! Възхитена съм и нямам никакви забележки! Браво, браво!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Предната камбанка е страхотна, но тази е просто уникална! Браво, Дони!Ако можехме да даваме гласове за това предизвикателство аз с 2 ръце и 2 крака :) гласувам за теб. А твоята идея отива в любими неща, които непременно трябва да пробвам. :))

    ОтговорИзтриване
  5. Превъзходна,ЕКО идея,браво!Много подхожда на украса в бяло и стъкло,поздравления,Дони!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Направо ми скри шапката! Супер идея! Браво!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Дони, отново страхотно и уникално хрумване :)Много мви допада :)

    ОтговорИзтриване
  8. Еххееей моите камбанки какъв интерес са предизвикали! Направо страхотно, много ви благодаря на всички! Искренно се радвам че ви харесват и силно се надявам да доразвиете идеята, като си ги направите и вие, всеки по свой уникален начин!

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна идея и чудесно изпълнение! Поздрави.

    ОтговорИзтриване
  10. Е честно никога не ми беше хрумвало, че с проста крушка може да стане нещо толкова яко!:) Браво, Дони:)

    ОтговорИзтриване
  11. Е, не, направо нямам думи! ЧУДЕСНА ИДЕЯ!!! Много идейно и красиво, много съм радостна и ти благодаря, че участва в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване
  12. Дони ,каква идея ми даде само ,аз по друг начин ги правих тези крушки,но по този начин са къде,къде по-интересни!

    ОтговорИзтриване
  13. Донииии, това, което ми идва в главата, гледайки твоето произведение е УНИКАЛНО, ОРИГИНАЛНО, КРАСИВО, ЖЕСТОКО, РАЗКОШНО! Нямам какво повече да кажа!

    ОтговорИзтриване
  14. Ехехехе направо не че ме ласкаете, ами започвам чак да се изчервявам:-) Мноооооооого се мили и ви се радвам на всички! Благодаря ви изкренно и от сърце.

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!