Translate

понеделник, 7 ноември 2011 г.

Нямаше ме...ама има защо!

Здравейте ;-)
През последните 5 дни разбрах едно много важно нещо- много е лошо да си болен, но по-лошо от това е детенцето ти е да болно. С моята малка Мила бяхме в болница. Ей така като си бяхме излязли на разходка, реших да мина през личната лекарка да я види ,че нещо ми се стори странно гласчето й и се оказа ,че сме за болница!Ама веднага! След което отиваме ние в болницата и аз решавам ,че нещо са се объркали и ще ни пуснат . Оказва се ,че "Тук не можем да помогнем на детето ви!" Отиваме в друга болница- там ни приемат след  като около час са ни препращали от кабинет на кабинет. Абсолютен ужас изживях. Беше наистиан голям стрес,  докато свикна въобще с мисълта , че детето ми е в болница и че ще останем там поне пет дни. В крайна сметка се оказа ,че има остър лагенгит.Което на мен не ми звучи кои знае колко страшно, но т.к. е много мъничка си е било твърде опасно.
Та така, за това не съм се мяркала тук и не съм се възхищавала на вашите очарователни творби. Сега ще ги разгледам и ще благодаря на всеки за вниманието. Още не съм измислила и темата за новата игра, така че ако няма такава в петък да знаете защо е :-).
Благодаря ви на вас за разбирането и на еипа в УМБАЛ св.Геориги за помоща и вниманието към Мила!

27 коментара:

  1. Бързо оздравяване,важното ,че сте отишли на време и личната ви лекарка е разбрала за проблема.Ние и двете с малката сме с ларенгит(на Мария и сложиха инжекция),явно ,че това време предразполага за тези болести.
    Много здраве ви изпращаме!

    ОтговорИзтриване
  2. Бързо оздравяване на малката принцеса!
    А ларингита при малките е наистина опасен така,че са реагирали подобаващо!
    Дано не ви настигат други болести скоро !

    ОтговорИзтриване
  3. Бързо и окончателно оздравяване за малката Мила, а за теб по-малко стресови ситуации и напрежение!Усмивки в тези облачни дни от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Дони, здраве ви пожелавам! Усмивки и прегръдки от мен!

    ОтговорИзтриване
  5. Дони, бързо и окончателно оздравяване! И после никакво разболяване :)!

    ОтговорИзтриване
  6. Представям си какво си изживяла! Бързо оздравяване на малката чаровница!

    ОтговорИзтриване
  7. Оздравявайте бързо! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Дони мила съчуствам ти.Много е кофти това,че са ви разкарвали вместо да помогнат на малката принцеса.Надявам се,че вече всичко е наред и бубичката е здрава и усмихната:))))Пазете се и повече да не влизате там:)))Да я нацелуваш от нас:)))Ако ми позволиш да ти препоръчам едни много хубави витамини Ями беарс се казват и са много хубави.Малката дори и да изстине минава много леко и бързо.Сигурна съм ,че е от тях.Целувки:)))

    ОтговорИзтриване
  9. Ооо,Дони представям си какво си преживяла!Но важното е ,че вече сте в къщи!Дано да нямате други такива изживявания.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  10. Лелееее колко много добри и сърдечни пожелания! Благодаря ви от сърце скъпи мои. Как да не оздравее човек , като има толкова позитивни мисли насочени към него :-) Много много ви благодаря за съчувствието и за подкрепата. Жени благодаря за инфото за витаминките, ще ги пробваме непременно!
    Пергръщам ви и до скоро!

    ОтговорИзтриване
  11. Дони,бързо оздравяване на мъничето!Дано нямате такива случки занапред!

    ОтговорИзтриване
  12. Представям си какъв ужас си изживяла ! Дано всичко вече бъде наред ! Успешно оздравяване на малката !

    ОтговорИзтриване
  13. Оздравявайте бързо! Късмет е че личната ви лекарка е разпознала проблема и сте попаднали на хора в болницата. Все пак дано не ви се налага повече.

    ОтговорИзтриване
  14. Дони, много силни прегръдки за теб и детенце! Надявам се, че щом вече сте си у дома нещата са добре! Дано не ви стига повече такова нещо! Представям си ужаса и притеснението в онези моменти! Важното е, че е зад гърба ви! Сега смело напред и бъдете много, много здрави и усмихнати! А за темата въобще не се притеснявай, това в момента ти е най-малкия проблем! Гледай си детенце, пък другото, когато можеш!

    ОтговорИзтриване
  15. Бързо и успешно да сборите болестта! Това е най-важно за теб в момента, така че ние ще почакаме;))

    ОтговорИзтриване
  16. Дони, дано всичко е наред и бързо оздравяване - няма по лошо нещо да не си здрав, а пък когато става въпрос за детенце - още повече! Дано ви подминават всички вируси занапред, поздрави и много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  17. Надявам се, че вече сте добре и тревогите са отминали-нека са последните подобни и да изкарате зимата леко:)

    ОтговорИзтриване
  18. С най-добри пожелания и помисли към вас,за бързо оздравяване!Положителни емоции и много витамини!!!

    ОтговорИзтриване
  19. Благодаря ви още веднъж на всички. Дори и да не се познаваме лично, мога смело да кажа че сте страхотни приятели! Искренно ви благодаря за подкрепата в този момент. Мила е много по-добре вече... защото и разказах за вас :-) Целувки и прегръдки от нас двете за всички ви!

    ОтговорИзтриване
  20. Дони, преживяла съм ужаса "с дете в болница" и знам с колко много тревога, безсъние и нерви е свързан той. Радвам се, че малката принцеса вече е по- добре и ви прегръщам силно двечките!

    ОтговорИзтриване
  21. Дони, радвам се че Мила е по-добре! Дано повече не се разболявате! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  22. Много е лошо детенцето ти да боледува. Надявам се вече да е добре малката Мила и да не ви се налага вече да преживявате тези неприятни моменти. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  23. Надявам се, че вече сте много по-добре и ти пожелавам бързо оздравяване на малката принцеса!

    ОтговорИзтриване
  24. Дони, знам за какво говориш..Случвало ми се е същото и то посред нощ та...ти пожелавам бързо да се оправя детенце и да не се повтаря случката. Аз лично си купих инхалатор за вкъщи и с това си реших "проблема" (надявам се) трайно. Надявам се Мила да е вече здрава и да не изживявате подобни стресове повече!

    ОтговорИзтриване
  25. Ами да- това е чуесна идея- инхалатор! Много ти балгодаря ,че ме подсети.Ще потърся непременно и ще и купя!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!