Translate

петък, 8 април 2011 г.

Игра 16

Здравейте на всички!
Днес изтича крайния срок за участие в Игра 15  и е време за ново начало. През следвашите две седмици с песен на уста можете да помислите и да се потрудите на тема: "Яйчице... имаш ли си сърчице?". В унисон с великденското настроение трябва да измайсторите проект с яйце, сърчице или и с двете, както съм нарпавила аз. ;-) Мисля че задачата е много лесна и ще имате настроение за нея. Когато подготвях играта, реших да пробвам , т.н."stitching cards" или просто казано- шита картичка. За първи път ми се случва и не ме е срам да се изложа пред вас, в прекия смисъл на думата :-). Разбира се не се получи това което исках, но пък се потрудих доста и ще ви покажа какво излезе в крайна сметка.
За тези завъртулки използвах шаблон, който сама си направих :


 Първо перфорирах с шило , там където бях решила да е изображението и след това повторих с игла и конец. Тичинките на цветенцата също направих с игла и конец .

А сега ето и условията, които са същите както винаги:

1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта, т.е. може да покажете и неща които сте правили по назад във времето. Важното е да сте ги правили вие и да отговарят на темата. Разбира се, ще е по-интересно ако публикувате творби, които не са участвали в предишни наши игри.
2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки, като 3 е най-високата оценка. Ако желаете да оставите коментар към проектите , за които гласувате, можете да го направите. След , което посочете точките и номера на проекта, за който гласувате. Ще ви помоля да гласувате за проект , а не за автор. Няма да се зачитат гласовете на тези, които са гласували за автор, при положение че същия има повече от една публикация и също така няма да се зачитат гласовете на тези , които са гласували неточно или неясно. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.
3. Който от вас събере най - много гласове печели играта. Наградата - освен материали , ще е и възможността да продадете проекра си в on-line магазиана www-arty-mark.com. Казвам "имате възможност", защото ще очаквам потвърждение от победителите за това дали искат или не да се включат в сайта.
4. Играта ще е 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 22.04.2011 г., а крайният срок за гласуване е неделя 24.04.2011г.


Сигурна съм, че ще видим отново много и красиви проекти израбоени с желание и вдъхновение. Както винаги ви пожелавам- свободно време , за любимото занимание!А ако има някои , който се е подготвил с цветенца и знае какви са те може, до края на деня да се включи и в Игра 15- "Лале ли си, зюмбюл ли си", която приключва точно в 00.00 часа.


 Слънчево настроение от мен!

20 коментара:

 1. Не успях да се включа в миналата игра,но ето,че сега съм първа!Темата е страшно забавна и съм сигурна,че ще видим най-различни шаренки яйчица!

  ОтговорИзтриване
 2. Идеално си се справила с шиенето! Сърчицето е много хитро :) Най-много ми харесват тичинките.

  ОтговорИзтриване
 3. :-) Деси ласкаеш ме излишно, като знам ти как се справяш в тази област , направо навеждам глава и си мълча.Но както се казва- бях длъжна да опитам:-))

  ОтговорИзтриване
 4. И аз не съм голям майстор на шиенето... Абе правичко да си кажа - изобщо не ме бива, тъй че не съм особено компетентна да коментирам много много, но с чиста съвест мога да кажа, че ми харесва :) Цветята са прекрасни, сърчицето е изключително идейно, но уви - не се смятам за достатъчно кадърна в прецизното рязане, за да го "открадна" :)

  ОтговорИзтриване
 5. Здравейте,аз съм едва прохождаща в областта на правенето на картички и това мога да кажа е моя дебют в конкурсите/в игра 15 се включих буквално в последните часове/.Надявам се да ви хареса моята картичка и вдъхновението да не ме напуска за да се срещаме отново.Желая успех на всички участници!

  ОтговорИзтриване
 6. Отдавна имам избрани фаворити:
  3т.-3 Lidiq Kostova
  2т.-25 KalySto
  1т.-13 mimi

  ОтговорИзтриване
 7. За първи път се включвам в предизвикателство тук и за първи път гласувам. Не съм фен на навитите хартийки, но тук има доста неща направени с търпение и внимание, така че ето моята класация
  3т.- 13. mimi
  2т. - 1. Рени
  1т. - 3. Lidiq Kostova

  ОтговорИзтриване
 8. Честит празник на всички!
  25-3т
  12-2т
  10-1 ,също бих дала две точки ,но спазвам условието!

  ОтговорИзтриване
 9. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 10. Честит празник и от мен!
  12 - 3т
  3 - 2т
  25 - 1т

  ОтговорИзтриване
 11. Христос воскресе!
  3т - 32 Lidiq Kostova
  2т - 27 Ценка Драганова
  1т - 8 goldie

  ОтговорИзтриване
 12. Христос воскресе!
  8-3t 26-2t 32-1t

  ОтговорИзтриване
 13. Христос воскресе!
  3т - 3.Лидия
  2т - 25.Калисто
  1т - 10.Деляна

  ОтговорИзтриване
 14. За първи път се вкючвам в игра на Arty-mark и за първи път гласувам, късмет на всички участници :) А ето и моите фаворити:
  3т - 12.Deni
  2т - 22.mimi
  1т - 3.Lidiq Kostova

  ОтговорИзтриване
 15. Ето и моите фаворити :
  8 - 3 т.
  10- 2 т.
  11- 1 т.

  ОтговорИзтриване
 16. Всички участници са се справили страхотно и аз доста се затрудних в избора си, но все пак:
  3т. - 34
  2т. - 26
  1т. - 28
  Пожелавам ви много творческо вдъхновение!:)

  ОтговорИзтриване
 17. Да се включа и аз преди да е изтекъл крайния срок. Не бях разгледала до край всички кандитатури, но сега го направих.Впечатляващи и направени с много желание ,както винаги! Страхотни сте. Аз си избирам
  32 - 3т.
  20- 2т
  25- 1т

  ОтговорИзтриване
 18. Здравейте мили момичета!Гледам красотите и не ммога да ви се нарадвам!Аз не се занимавам засега точно с картичкоправене,но все пак творя с ръцете си най-вече с живи цветя!Не знам дали може,но бих искала да дам гласовете си!Ако сметнете, че не е удачно не ги смятайте!А кой знае може и аз да ви изненадам някой ден с нещичко :))))
  Гласовете ми са:
  8-goldie-3 т.
  2-Мариана Тодорова-2 т.
  3-Лидия Костова-1т.
  Лека вечер и до скоро :))))

  ОтговорИзтриване
 19. Да гласувам и аз набързо,че ме чакат 5 кила спанак за миене :))))
  3т.-3.Лидия Костова
  2т.-28.Ценка Драганова
  1т.-2.Мариана Тодорова
  Лека и мека!

  ОтговорИзтриване
 20. 3т. 25 KalySto
  2т. 26 Vesela Kertin
  1т. 33 Deni

  ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!