Translate

понеделник, 11 април 2011 г.

Победителите от игра 15

Здравейте  и успешен старт на новата седмица!
Благодаря на всички участници за желанието и отделеното време за участие в играта- "Лале ли си, зюмбюл ли си". Показахте ни почти рекорден брой проекти- 56 ухайни и омайни цветчета, разцъфнали клонки и цели букети. Насладихме се с удоволствие на много впечатляващи и интересни публикации.
Благодаря от сърце и на всички , които отделиха също толкова време  за да разгледат и оценят проектите. Вие сте много важна част от нашите игри и без ваша помощ нищо няма да се получи! Всички се постарахме максималко и сега да видим резултатите от това.
Този път имаме ярко откроили се трима първенци и това са:


24. goldie-14т.  


37. Bearkis-11т  


30. Ценка Драганова- 7т.  
Благодаря ви  мили дами за старанието и честито!



Ще очаквам Ценка Драганова да ми пише на mail@svatbenipokani.com за да си получи наградата, а на  Роси и Бисерка имам адресите !



Успешен ,усмихнат и слънчев ден ви пожелавам на всички от сърце и ви очаквам в игра 16 с нетърпение и любопитство!



7 коментара:

  1. Честито на победителите! Две от тях бяха и моите фаворитки.

    ОтговорИзтриване
  2. Бях приятно изненадана от хода на гласуването при всичките страхотни проекти,които видяхме!Благодаря на всички за високата оценка!А наградата е повече от прекрасна-Дони Благодаря!
    Честито и на другите 2 победителки-мои фаворитки.....
    Слънчев ден на всички!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Честито на първите две победителки! Желая им от сърце непресъхващ извор на вдъхновение и много усмивки! Благодаря на всички, които гласуваха за моите цветенца. Изненадата ми е неописуема, защото това ми е първо участие, а имаше прекрасни творения. Огромна благодарност и към Дони , която ми даде възможност за участие !

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря за отношението и честта!Честито и на другите две победителки в играта!Желая на всички приятен ден и вдъхновение!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Честито на победителките....Известно време не съм влизала в това приказно местенце и наистина в тази игра беше пролетно, цветно и вълшебно! Толкова много цветенца на едно място отдавна не се бяха събирали....
    Хрумките на Дони нямат край, благодаря и на нея за възможността тук човек да се разтовари, дори и да не е участвал! Дано ми остава време поне да надниквам тук, ако нямам време да участвам! Защото фактора "време" е този, който играе голяма роля.....
    Поздрави, топли прегръдки и много усмивки от мен!

    ОтговорИзтриване
  6. :-)Радвам се и аз че се отби.Липсата ти прави впечатление, от сърце ти пожелавам да си по-свободна за любимото занимание!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!