Translate

събота, 26 февруари 2011 г.

Награди

Здравейте!

Този път ще благодаря на всички, които се замислиха за играта , на тези които имаха желание но не успяха да се включат и най- вече на тези които се включиха, а именно 1.Ivanina 2.goldie, 3.Цвети. Благодаря ви на всички вас от сърце за отделеното време. Картичките на Ивето и на Цвети са прекрасни , а албумчето на goldie е неповторимо и всички ще получите заслужена награда. Ето я и нея:












Какво представлява наградата? Всеки ще получи по 4 рамки, 4 основи и 4 "заготовки" от цветен и бял паус за една нова за мен техника, която се казва parchment craft. Сигурно вие сте чували за нея, но за мен е нещо ново и много впечатляващо. Има много материали из Inet, как точно се прави. Разбира се има много интрументи и помощни средства за parchment, но с мека подложка, инструмент за  релеф, пергаментова хартия и много търпение стават направо чудеса. Ето и малко помощ от мен:
- Parchment Crafting with SweetStamps.com
- Bruno Piechota


Надявам се да ви хареса и на вас! Честито на наградените, ще очаквам goldie да ми изпрати адреса си на mail@.svatbenipokani.com, a Ивето и Цвети ги имам в "архива" :-).


Очаквам ви и в новата Игра 13 - картинка по разказ 1 част ;-)


Спокойна и усмихната събота на всички!!!


3 коментара:

  1. Дони,ти си невероятна,благодаря ти от сърце ,а сега ще ме накараш да пробвам и нещо ново за мен!Благодаря ти още веднъж и много усмивки за уикенда въпреки студа навън.........:)

    ОтговорИзтриване
  2. Привет Дони, направо нямам думи. Въпреки развоя на играта и малкото участия ти продължаваш да се раздаваш от сърце, за което много благодаря!
    Наградата е много интересна.
    Поздрави: Цвети

    ОтговорИзтриване
  3. За мен е чест и удоволствие! Надявам се скоро да ни покажете нещо измайсторено:-)

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!