Translate

вторник, 15 февруари 2011 г.

Победителите от игра 11

Здравейте на всички!
Вече имаме номинирани имаме и победители от поредната игра. Благодаря на всички участници, за това че направихте играта отново много интересна и красива и на всички гласуващи , че помогнахте активно в избора на най-съхраняващия проект. Отново ще наградим първите трима събрали най- много гласове, а това са: 5.Iva , 6.Цвети  , 4. Делка Стефанова .!
Честито скъпи дами! Бъдете все така креативни и вълнуващи в делата си.
Очаквам Иванина да ми изпрати адреса си на mail@svatbenipokani.com.Ето и скромната награда за тази игра- комплект за сръчните домакини :




И ако все още не сте приключили напълно със сърцатите теми  ви очаквам в новата нежна игра  Игра 12- Майчина обич, която ще продължи до 25.02.2011г . Надявам се да иамте време за нея , защото съм сигурна че имате какво да ни покажете! 

Успешна и  вълнуваща седмица..........



4 коментара:

  1. Благодаря на всички,които гласуваха за мен,направихте ме много щастлива момичета,благодаря и на Дони за прекрасното предизвикателство!Честито на Цвети и на Делка,гордея се че съм сред вас !Усмивки :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честито на Ива и Цвети! Благодаря на всички, който гласуваха за мен и на тези, които споделиха мнението си в блога ми! За мене беше чест да получа Вашата оценка и подкрепа! Благодаря на Доника за идеите,подаръците, за светлата й усмивка и добронамереност! Желая на всички вдъхновение !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Време е и аз да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички ВИЕ, които гласувахте.За втори път заемам втора позиция и това ме прави много щастлива, а това означава и, че творенията ми ви харесват!
    Поздравления на Ива и Делка, картичките ви са прекрасни, както и на всички останали, които взеха участие.
    Отново Благодарности и на Доника за прекрасните игри и подаръци!
    Много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  4. :-) Честито отново! Утре очаквайте писамца, а аз ви очаквам в новата игра....

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!