Translate

петък, 14 януари 2011 г.

Игра 10

Здравейте на всички!
Толкова петъци минаха, а не сме подготвили нова игра. Ето че я има вече и първата за тази година. Ще я кръстим "Сърчице". Тревиално и малко напудрено, но такова е времето:-). Няма да насочваме играта конкретно към св.Валентин и любовта , а просто ви каним да творите със сърчица- от всякакъв вид, размер и материал. Единственото условие, метафорично казано е сърцата ви да са добри. И така правилата са както винаги :

1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта, т.е. може да покажете и неща които сте правили по назад във времето. Важното е да сте ги правили вие и да отговарят на темата.

2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки, като 3 е най-високата оценка. Ако желаете да оставите коментар към проектите , за които гласувате, можете да го направите .След , което посочете точките и номера на проекта за който гласувате.Ще ви помоля да гласувате за проект , а не за автор. Няма да се зачитат гласовете на тези, които са гласували за автор, при положение че същия има повече от една публикация и също така няма да се зачитат гласовете на тези , които са гласували неточно или неясно. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.

3. Който от вас събере най - много гласове печели играта. Наградата - освен материали , ще е и  възможността да продадете проекра си в on-line  магазиана www-arty-mark.com. Казвам "имате възможност", защото  ще очаквам потвърждение от победителите за това дали искат или не да се включат в сайта.

4.Играта ще е 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 28.01.2011 г., а крайният срок за гласуване е неделя 30.01.2011г.


Ето и моята  малка идея :


 Много вдъхновение и усмивки от нас!



16 коментара:

  1. Темата ми е много приятна и за мен идва тъкмо на време.Аз съм на тази вълна много отдавна.Още щом сършиха новогодишните празници,аз се понесох на любовната вълна...

    ОтговорИзтриване
  2. Пожелава ти винаги да си на тази вълна , дори и без картички!

    ОтговорИзтриване
  3. Привет,
    явно темата ни допада на всички, участниците растат ежедневно, а картичките са прекрасни.
    Успех на всички!

    ОтговорИзтриване
  4. Понеже съм нова тук, не знам как става гласуването и по-точно къде.
    А мога ли да участвам с всички картички и как? Ако някой прочете това, моля да помогне!

    ОтговорИзтриване
  5. Кой ,ако не аз да ти помогне :-)Дени много се радвам че участваш в играта,надявам се да не е за последно. Може да гласува всеки- и тези, които са публикували проект и тези , които не са. Гласува се за 3 проекта, съответно с 3, 2, и 1 точки, като 3 с 3 номинираш този който най- много ти харесва. Важно е да напишеш точките и номера на публикациата.Трябва да номинираш не автор ,а проект.Това е най- важното.И другото важно е да се забавляваме докато публикуваме, номинираме и печелим :-)Прочети все пак правилата и ако има нещо неясно , винаги може да питаш.

    Пожелавам от сърце успех на всички, този път избора е доста голям и труден както винаги!

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей Дони,казвам се Ива и аз за първи път ще се включа в твоя игра,прохождам в картичкотворенето,но темата е чудесна и не мога да се въздържа!

    ОтговорИзтриване
  7. "Не се въздържай" и за напред Иве, много се радвам, че участваш и се надявам да се забавляваме заедно и в другите игри.

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте! Прекрасна игра! За първи път ще участвам в игра на Арти-марк и искам да споделя,че най-много ми допада условието,което дава възможност да се участва и със "стари" картички и проекти,т.е. които не са създадени специално за темата.Така можем да показваме неща,който сме правили просто ей-така без повод, но сме били вдъхновени и са станали чудесни.Желая на всички успех и радост от малките неща!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Гласувам с две ръце и 3 точки за балоните на Христовица!!! Жестока картичка!
    2 точки за Ганима- много добра картичка!
    1 точка за Лидия Костова- букета е страхотен!
    Аз за пореден път изтървах да участвам:)
    Дони страхотни за ми нещата и подаръците, още веднъж благодаря!

    ОтговорИзтриване
  10. Привет на всички!
    Много гледане и мислене падна,при тази красота наоколо...
    За 47-3т.
    51-2т.,
    57-1т.
    Хресвам си и още други,но нали ще е по регламент...Приятна неделя и гласуване!!!

    ОтговорИзтриване
  11. 26-3т.
    7-2т.
    13-1т.
    Това е моят глас
    Успех

    ОтговорИзтриване
  12. Здравейте!
    От мен 3т. за номер 24 - страхотна е!
    2т. за номер 2 - изчистена и много нежна!
    и 1т. за номер 18!
    Желая Ви късмет, момичета!

    ОтговорИзтриване
  13. Здравейте,

    Бих искала да дам своя глас за розовата прелест "С пожелание за много щастие". Гласа ми е както следва:
    12 - 3 точки
    29 - 2 точки
    2 - 1 точка

    ОтговорИзтриване
  14. Има много красиви картички но за съжаление трябва а дадем гласа си само за 3 от тях.
    Ще гласувам с 3т.-за №70
    2т- №52
    1т- №53

    ОтговорИзтриване
  15. Много красота и обич са събрани тук! Избора е по-труден от друг път....
    Но...
    № 71 - 3т
    № 44 - 2т
    № 52 - 1т

    ОтговорИзтриване
  16. И аз ще упражня своето право на глас, само че поради огромното си затруднение ще дам само 3 точки! Моя фаворит е сатененото сърце на Ади под номер 51!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!