Translate

петък, 15 октомври 2010 г.

Игра No5 !!!

Здравейте на всички ,
пак е петък и пак ще има игра.Този път темата е "Храна". Какво имам предвид- нека се забавляваме като измислим проекти, в които да използваме всичко което ни дойде на ум и което може да се яде - пордправки, сушени плодове и зеленчуци, варива и всичко вчиско останаво, за което се сетите. За да не ви затруднявам излишно ще ви дам някои идеи- черен пипер, бахар, дафинов лист, царевичен, пшеничен, оризов грис, канела на пръчки, сушени сливи, мандарини, кайсии, ориз, бобо, леща и още много и много има. Аз съм направила една картичка , в която съм използвала канелени пръчици, бонбони за украса на торти и бял пшеничен грис , които съм залепила като предварително съм изрисувала орнаментите с течно лепило и след това поръсих гиса. Мисля, че имате голямо поле за изява и разчитам отново на вашето въображение и вдъхновение.
Правилата са както винаги:
1. Можете да участвате с неограничен брой проекти , които до сега не сте публикували.
2. Победителят го избирате вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки. Могат  да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект. Този, който гласува за един проект , ще считаме че е гласувал с 3 точки.
3. Който от вас събере най - мн
ого гласове и коментари печели играта. Наградата е материали и възможност да продадете проекта си в магазаичето ни- www.arty-mark.com.
Да ви напомя ,че проектите от  игрите се продават благотворително за СОС Детски селища България.
4. Крайният срок за публикуване на проекти  е петък  22.10.2010 г., а крайният срок за гласуване е неделя 24.10.2010г.

Ето и моято проект:


Приятен , успешен и усмихнат ден от мен !


Да не забравите да се включите в галсуването за Игра No4 ! Очаквамви и там!Отново сте се справили невероятно и има прекрасни творения!


11 коментара:

  1. Ей тук би трябвало. Незнам какво е станало с линка.Благодаря ,че ми обърна внимание Рени. Има вече къде да качвате.Очаквам ви!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, не видях друго място за пускане на гласове - така че надявамсе да съм уцелила. Откривам гласуването за тази игра, макар че не събрах смелост да участвам. Тази тема (признавам) малко ме затрудни...
    И така:
    1.bearkis - 3т. за публикация No3
    2.Нели - 2т. за ароматното кафе
    3.Рени- 1т. пак кафе
    Завиждам на фантазията ви и смелостта да участвате в подобни предизвикателства. Аз се въздържах, но в бъдеще мога да се престраша :)... Чудесни сте всички,не само номинираните по-горе, а всички, които участвахте. Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Dani много ти балгодаря ,че гласува този път ти първа. Сега вече и аз ще се включа. След дългото мислене и гледане :
    3т. Neli
    2т. Рени
    1т. Bearkis -за първата картичка.

    Искам да помоля Весито (Veselina),която също беше пуснала картичка, ако не я е махнала по свое желание пак да я публикува.Аз забелязвам на последък проблеми с inlinkz.com и ако това е причината, моля те Веси добави си картичка отново. Съжалявам,че в момента не мога да си спомня точно името на блога ти за да публикувам там съобщение.

    ПОздрави и усмихнат ден от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Доника, снимката на картичката е ужасна,затова я махнах, после изпопада гриса, явно лепилото ми не е в ред, наложи се да я преправя и вече няма да е честно да я публикувам за гласуване, защото стана по-различна от първия път. Но това не ми пречи и аз да гласувам:
    Bearkis - втората картичка - 3т.
    Hristovica - 2т.
    krasimira - 2т.

    ОтговорИзтриване
  5. Bearkis - 3т. картичка №3
    Neli - 2т.
    Rumilina - 1т.
    Пропускам играта вече няколко пъти, но това пък ще помогна в гласуването - и за тук трябва помощ....
    Всичките картички са прекрасни, за мен беше труден избор...

    ОтговорИзтриване
  6. Момичета, възхищавам ви се-толкова красота по тази трудна тема!Много е трудно да избереш и, ако можеше, щях да дам трите точки на всички, но, понеже правилата изискват да се избере, ето моя избор:
    Neli-3т.
    Bearkis/втората картичка/-2 т.
    Hristovica-1т.

    ОтговорИзтриване
  7. Bearkis-3т.
    Рени-2т.
    Христовица-1т.
    Това е моето гласуване. Много фантазия и старание вложиха всички участници.

    ОтговорИзтриване
  8. Много красота събрана на едно място и моя глас за игра № 5:
    Rumilina - 3 т.
    Hristovica - 2т.
    Рени- 1т.

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!