Translate

петък, 8 октомври 2010 г.

Игра No4 ! ! !

Здравейте на всички,
днес е петък и ще има нова игра. Условието този път е "Да използваме шаблони". За целта може да използвате всякакви шаблони , които сте си купили - няма ограничение в темата. Ако нямате шаблончета , можете да си направите  такива . Изрежете си картон в желаната форма и го перфорираите с каквито имате пънчове, скалпел или ножички. След това можете да използявате мастило за печати, ембосинг пудри, акрилни боички и всичко за което се сетите. Вярвам във вашето въображение и разчитам на вашето вдъхновение.Очаквам ви  с нетърпение , а правилата са същите:

1. Можете да участвате с неограничен брой проекти , които до сега не сте публикували.
2. Победителят го избирате вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки. Могат  да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект. Този, който гласува за един проект , ще считаме че е гласувал с 3 точки.
3. Който от вас събере най - мн
ого гласове и коментари печели играта. Наградата е материали и възможност да продадете проекта си в магазаичето ни- www.arty-mark.com.
Да ви напомя ,че проектите от  игрите се продават благотворително за СОС Детски селища България.
4. Крайният срок за публикуване на проекти  е петък  15.10.2010 г., а крайният срок за гласуване е неделя 17.10.2010г.


Ето какво съм направила аз:  

Аз в случая съм избрала шаблон на еленчета и съм използвала безцветно мастило с безцветна  ембосинг пудра.




Искам да ви напомня също че имате още малко време да участвате в Игра No3 , и ви очаквам с нетърпение събота и неделя да коментирате и гласувате .

8 коментара:

  1. Здравей,радвамсе да бъда първа ! Днес съм се отдала предимно на четене, не на публикуване, за това картичкатами я няма още в мноя блог. Ще я публикувамскоро. Шаблона си изрязах от ламиниран листхартия и с бяло тампонче пигментна боя си написах цифрата. После поръсих безцветна пудра за да добие лискавина...
    Поздрави за идеята за игра! Много ми допадна!
    Успех на всички участващи!

    ОтговорИзтриване
  2. Идеята е чудесна! Поздравления, Дони!

    ОтговорИзтриване
  3. Дони мила страхотна тема:))Аз не можах да се включа в предишните,но имам толкова задачи.Както и да е:))Аз имам шаблончета от теб и много искам да се включа,обаче се надявам това с ембосинга да не е задължително,защото хич нямам такива материали.Имам само мастилца ,с които евентуално да ги оцветя:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Разбира се че не е задължително, аз го написах самокато идея какво може да се използва. Нямам търпение да видя какви красоти ще сътворите!

    ОтговорИзтриване
  5. Незнам защо така се запънах на това предизвикателство.Но важното е,че в крайна сметка успях да измисля нещо и да се включа в последния момент.

    ОтговорИзтриване
  6. Айде пак ще се престраша да съм първа. И този път съм много затруднена, всички сте прекрасни и изълнявате условието.След дълго гледане и чудене ще напиша:
    3т.Десислава
    2т. Dani
    1т. rumilina
    Благодаря ви от сърце на учасието на всички!

    ОтговорИзтриване
  7. Лара-3т
    Десислава-2т
    Румелина-1т

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!