Translate

събота, 2 юни 2012 г.

За малко минавам от тук:-)

Здравейте:-)
Провокирана от темата във фейсбук, която повдигна Дани за липсата на време, се сетих че макар и малко съм наравила няколко неща, които мога да ви покажа . А и не съм споделила с вас една моя голяма радост. Около Великден ме развълнува толкова силно Miss Emerald , че просто не можах да събера чувствата си в думи и за това не ви споделих тогава. Истинска изненада , абсолютно неочаквано и много мило . Много, много от сърце се радвах, дори съпругът ми каза "Ако знаех , че ще те вида толкова щастлива, щях да ти пратя и аз една кутийка тайничко":-)) А то да беше една кутийка... Супер сладурска картичка, тефтерче с календарче и цял куп с материали, от хубави по-хубави:-) И понеже скоро се престраших да си използвам някой от нещата , реших наведнъж да ви покажа и всичко . Започваме така.... Тадааааааааааааан:

И сега:








Разбира се не липсваше и подаръче за Великден, изключително очерователно и майсторски направено яйчице:


 А тези картички направих по поръчка. 








А последната е за рожденият ден на една малка балеринка:-)



Много съжалявам, че не ми остава повечко време  за творчество, за това да изразявам възхищението си от това, което вие правите и въобще да поддържам блога така както преди. Но както се казва и това ще отмине! 
И не на последно място искам да каза още веднъж БЛАГОДАРЯ ТИ  Тони! Благодаря ти за това, че като ми е тъпо или тъжно се сещам за онзи ден в който получих пакетчето от теб и си казах " Дори и без да подозираш , някой някъде сигурно си мисли за теб" и това ме прави много щастлива! Прегръщам те !

Слънчев , усмихнат и много красив ден от мен !:-)))

9 коментара:

  1. Страхотни са нещата от Тони!! Невероятни неща си сътворила...Толкова е важно да знаем, че някой винаги стои до нас. Жегна ме обаче, защото отлагам два такива подаръка на много скъпи за мен виртуални приятелки и все отлагам за утре! Благодаря ти, отивам да творя!

    ОтговорИзтриване
  2. Дони много се радвам че те виждам и тук, благодаря ти че сподели всички тези красоти.Поздравииии!

    ОтговорИзтриване
  3. Дони, за мен бе удоволствие да върна един малък жест от теб към мен! И съжалявам, че все не успявах да го направя по-рано! И съжалявам, че има още няколко такива, за които все не стига времето, но ще използвам самопредизвикателството ми и ще се стегна!
    А ти си направила толкова, толкова много красиви проекти! В абсолютен захлас ги разглеждах и при всяко имаше някакъв възглас на възхита! Надявам се съвсем скоро да имаш повечко време и по-честичко да те виждаме и тук! Поздрави и целувки от дъждовна, в момента, София!
    P.S. А мъжа ти може да се възползва спокойно от идеята за пакетче за друг случай!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :-)))) Много сте готини всички, ще му напомня тактично в най- скоро време:-))

      Изтриване
  4. Даааааа, понякога мнооого мъничко нещо може да върне усмивката на лицето на човек! А Тони е направила невероятен подарък-изненада!
    Дони, твоите нещица също са много хубави! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Дони, радвам се,че се появи...
    Липсваш ни тук в пространството..,но..всяко нещо с времето си..
    Разгледах с голям възторг всичко, което си получила от Тони и си представям каква радост е било..
    Разгледах с голям интерес твоите картички - очарователни, както обикновено..
    Гуш..

    ОтговорИзтриване
  6. Дони, страхотни подаръци си получила, а картичките ти са много хубави. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  7. Дони, липсваше ми! Искрено се радвам с теб на удоволствието, което си изпитала от тези чудесни подаръци! Със здраве и кеф да си ги ползваш!

    ОтговорИзтриване
  8. Благодара ви много на всички за милите думи и направо бих казала за сърдечното "посрещане" :-). Надявам се вече да не липсвам така дълго от тук. До скоро ....:-)

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!