Translate

четвъртък, 26 април 2012 г.

Mила ми е на годинка :-)


Здравейте дами!
Като видях от кога не съм публикувала , чак ме досрамя, но вниманието ми беше погълнато от един много важен за мен момент. Точно преди година с огромна радост ви съобщих, че си имам момиченце, а сега това момиченце мило стана на годинка. И тъй като е бебешки рожден ден и времето беше чудесно, реших да и организирам едно вълшебно-принцеско-градинско тържество. Бях се постарала всичко от украсата до тортата да е домашно производство така, че да може и Мила да се наслади на своя ден :-)



Хубав, усмихнат и много слънчев ден ви пожелавам от сърце!

37 коментара:

  1. Да ти е жива и здрава принцесата, да те радва и да те слуша! От снимките си личи, че е било страхотно тържество :)

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесни сте! Ведро настроение, щироки усмивки, щастливи хора...:)Да сте все така, и в делник и на празник!:)Поздрави!:)

    ОтговорИзтриване
  3. Да ви е жива и здрава, Дони! Чудех се аз къде се изгуби. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Честит празник, Дони! Да ви е жива и здрава, да ви носи само радости и безброй усмивки!

    ОтговорИзтриване
  5. Да ти е жива и здрава и много да ви радва!
    Страхотно настроение и щастие лъха от снимките ви!Бъдете винаги така щастливи!

    ОтговорИзтриване
  6. Леле какви красиви и усмихнати принцеси :) Да ти е жива и здрава и многоо послушна Дони. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Личи си,че детето с подобаваща сериозност приема своята годишнина!!!На всички ви здраве и дълголетие!!!:))

    ОтговорИзтриване
  8. ЕЕЕЕ страхотни сте!Да е много здрава и усмихната малката розова принцеска!
    Целувки

    ОтговорИзтриване
  9. Честит празник! Да ви радва много малката принцеса!

    ОтговорИзтриване
  10. Да е жива и здрава малката принцеса, много да се гордеете с нея!Прекрасни сте!

    ОтговорИзтриване
  11. Честит празник , да ви е жива и здрава малката Мила и много да ви радва! Като гладам колко сте усмихнати всички на снимките, виждам колко щастливи ви прави малката принцеса! И баткото е голям сладур!

    ОтговорИзтриване
  12. Да расте много здрава, карсива и умна!А вие много, много да я глезите, нали е момиченце, позволено й е да се поглези...

    ОтговорИзтриване
  13. Да сте живи и здрави цялото семейство и много да се радвате на малката принцеса! Наистина сте страхотно щастливо семейство, съдейки от снимките ви!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Да е жива и здрава и много да ви радва!

    ОтговорИзтриване
  15. Да ти е жива и здрава, да расте безгрижна и щастлива и много да ви слушка! Снимките са чудни.

    ОтговорИзтриване
  16. Честит рожден ден на малката принцеса! Нека винаги сте така щастливи и усмихнати! Личи си,че е било страхотно тържество!

    ОтговорИзтриване
  17. Дони, желая на малката принцеса много смях и палави игри. Нащипкай я по повод повода ;)

    ОтговорИзтриване
  18. Прекрасна е принцесата! Да ви е честита първата й годинка! Пожелавам й много и щастливи рождени дни! Личи си, че цени домашно направените неща - особено на едната снимка :)

    ОтговорИзтриване
  19. Дони, честита ви първа годинка! Да сте живи и здрави всички, и още много поводи за празнуване да имате! Прекрасна малка госпожица е Мила!

    ОтговорИзтриване
  20. Дати е жива и здрава малката рожденничка, Дони и нека расте послушно и безгрижно! Семейството ти е толкова лъчезарно, пожелавам ви винаги да бъдете така щастливи и усмихнати!

    ОтговорИзтриване
  21. Дони, пожелавам на вашата принцеса много здраве, много късмет, много щастливо детство и лек и безгрижен път да извърви! Вие направо греете и озарявате екрана ми с усмивките си и сякаш усещам доброто настроение, радостта от празника и това толкова значимо събитие, че няма как да не направите по-усмихнат деня ми!

    ОтговорИзтриване
  22. Спомням си миналогодишното ти съобщение... сякаш беше вчера! Толкова нежни същества сте и двете с Мила - очарована съм! Бъдете здрави и все така красиви и усмихнати! Целувки!!!

    ОтговорИзтриване
  23. Ах, каква красота..
    Дони, да ти е жива и здрава Мила и все така усмихнати и щастливи и двете!
    Прекрасни сте!А какви страхотни мини "тортички" си направила..- представям си и останалата украса, колко време ти е отнела и колко любов е събрала, но пък съм сигурна,че си е заслужжавало, като гледам, как греете всички от щастие!
    Пожелавам ви всеки ден да е празник и усмивките да не слизат от лицата ви!

    ОтговорИзтриване
  24. Да е жива и здрава малката принцеска :)

    ОтговорИзтриване
  25. Лееееееееееелеееее колко много добри пожелания е събрала Мила:-) Много , много ви благодаря на всяка една от вас за милите и топли пожелания! Да- Мила и Симеон осмислят всеки миг от ежедневието ми, изключително съм щастлива че ги имам, че са здрави и весели деца. Мила на снимките е позирала доста сериозна, но рождения ден много и хареса, както и на всички малчугани:-) А аз с нетърпение очаквам следващият повод, за които отново ще се подготвя с най-голямо желание и всеотдайност, защото това е смисъла на живота ми- децата и техните усмивки от изненадите! Прегръщам ви и ви благодаря още веднъж!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С малко закъснение - честит рожден ден на Мила и от мен и честит празник на цялото семейство! Искрено се радвам като гледам снимките - прекрасни сте, сияете... - и от сърце ви пожелавам никога нищо да не помрачава щастието ви и да сте все така усмихнати, задружни, сплотени и да изживеете още безброй такива емоционални и красиви моменти!

      Изтриване
  26. Дони, честита първа годинка на Мила! Много щастие и безгрижно детство й пожелавам :) Виждам, че партито е било страхотно, а ти си една много, много красива и мила мама.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честит празник, Дони! Да са ти живи и здрави и двете слънчица, а вие всички около тях - само гордост и радост да ви носят! Чудесен празник си спретнала - личи от колажа! Нека покрай вас винаги да има слънчево и весело настроение! Хубави почивни дни от мен, прегръдки и целувки!

      Изтриване
  27. Дони много ,много здраве на тази принцеска малка!Радостни и щастливи мигове,колкото повече толкова повече!Много сте хубави всички ,а за партито вярвам ,че не си пропуснала нищо и всичко е минало перфектно-личи си по широките ви усмивки!Поздрави още веднъж!

    ОтговорИзтриване
  28. Дони, малката принцеса е невероятна! И двете сте така слънчеви :-) Желая на нея щастливо детство, а на теб много усмивки и незабравими мигове заедно :-)

    ОтговорИзтриване
  29. Дони,с голямо закъснение виждам каква радост си имаш!!!Да ти е жива и здрава малката принцеса,да ти носи вдъхновение и щастие!Толкова сте хубави,лъчезарни,нека щастието е винаги с вас!Прегръщам те и ти изпращам целувка за Мила :)

    ОтговорИзтриване
  30. Да ти е жива и здрава малката прекрасница и да ви радва безспир.Празника изглежда е бил разкошен, съдейки по снимките.

    ОтговорИзтриване
  31. Честита първа годинка на дъщеричката ти :) Много е сладка и красива ! А от снимките се вижда , че цялата компания много се е забавлявала на този първи рожден ден ! Бъдете все така щастливи и усмихнати ! :)

    ОтговорИзтриване
  32. Благодаря ви от сърце момичета за топлото отношение и чудесните поздрави към Мила. Нещо нямам вдъхновение за творчество, но от време на време влизам да ви видя как я карате вие и да ви се порадвам на красотите!

    ОтговорИзтриване
  33. Да е жива и здрава Мила! Само хубави моменти да имате с нея!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!