Translate

неделя, 1 април 2012 г.

Цвете за нея!


Здравейте:-)
Почти бях сигурна ,че няма да се включа в предизвикателството и празненството на Кали, въпреки желанието ми. Просто си мислих че няма да ми дойде никаква интересна идея, но вчера се сетих за нещо , което е на пръв поглед семпло , но според мен е малко по-различно от това, което съм правила преди:-). И въпреки ,че не е цял букет и не отговаря изцяло на условието, ще го подаря виртуално на Кали в Картичкофирийското предизвикателство 199, защото докато го правих си мислих точно за нейната тема.
Какво е по различното в тази ми картичка? За "фон" на цветето съм използвала трикотажен плат, от който направих една възглавничка, напълних я с вата и го притиснах добре  към основата, а след това и към изрязаната част от картичката. Така се получи , както си го кръстих аз- меко цветенце. Надявам се да ви хареса идеята ми и да го пробвате и вие. Един съвет от мен- може би ще е по добре ако импровизираната възглавничка се обшие по формите на самото цвете, така пълнежа ще остане само в дупчиците и няма да надува неизрязания картон.




Много хубав почивен ден ви пожелавам , въпреки мрачното време и заповядайте да гласувате за Игра 36-Геометрия!

Ще я включа и в :

Amusing Challenges-Buttons




12 коментара:

  1. Леле, страхотно се е получило - за първи път виждам подобна техника, много ми харесва как се е получило всичко - нежно, семпло и стилно.

    ОтговорИзтриване
  2. Много е красиво! Имаш невероятни идеи, Дони!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно е и много идейно! Браво Дони, много добра идея! Много ми хареса:)

    ОтговорИзтриване
  4. Дони кой каза че букетите са от много цветя- и едно е достатъчно?!? Много много готина идея, супер се е получила картичката :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  6. Дони,радвам се, че се включи в моето предизвикателство (нищо, че си забравила да се линкнеш).Аз последно време поради незнайни причини все не мога да уважа твоите.Страхотна идея и с това,което си предложила като подобрение със сигурност ще стане още по-добре.Благодаря за цветето -едно или много важен е жеста :)

    ОтговорИзтриване
  7. Дони, направо ми събра очите с това цвете! Прекрасна хрумка и изпълнение :) И аз не успях да се включа в предизвикателството на Кали, но при теб мисля, че ще успея :)

    ОтговорИзтриване
  8. Идеята наистина е много оригинална и се е получило страхотно!

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна идея и реализация. Не мисля, че съм виждала нещо подобно! :-)

    ОтговорИзтриване
  10. Благодаря ви на всички!Наиситина се радвам ,че ви харесва тази идея и ще се радвма да я видя още по-дборе направена от васл:-)

    ОтговорИзтриване
  11. Леле, Дони..за малко да пропусна тази прелест...Чудесна идея и прекрасно изпълнение! Уникално се е получила картичката с мекичко цвете..Не знам, дали ще се осмеля да пробвам тази техника..(изглежда като нещо, което изисква страхотна прецизност..)

    ОтговорИзтриване
  12. Great color scheme - love the red/white! Thanks for playing along with my Amusing Challenges this week! I was gone all week but am catching up today and will post the winner this afternoon on my blog. Have a great week!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!