Translate

сряда, 9 ноември 2011 г.

Леко уточнение

Здравейте :-)
Като разгледах перкрасните ви произведения се сетих за нещо , което може да обърка резултата от нашата игра. Искам само да помоля Цвети, Роси, Поли и Мила да пуснат по още една публикация за втората картичка, за да не се получи объркване при гласуването. Нали знаете ,че тук избирате проект и като са по два на снимките може да има недоразумение накрая. Извинявайте за неудобството. Ще помоля  ако още някои се е подготвил за интересното предизвикателство - Картичка комплект на Двете елши, тук да пусне по две публикации за всяка една картичка по отделно. За да не снимате на ново, може условно да ги кръстим първа и втора картичка или лява и дясна.А може направо да публикувате директен ликн към самата картичка ,а не към поста.Както ви е удобно ан вас така, само по някакъв начин да ги разделите. 
Много ви благодаря и извинявайте за затруднението!


Усмихнат и слънчев ден от мен!!!

3 коментара:

  1. Дони, не искам да ти се бъркам, но мисля, че и така са си добре. Картичките -комплект са подобни или взаимно се допълват и мисля, че могат да се приемат заедно като един проект за който да се гласува. Целувки!

    ОтговорИзтриване
  2. Да и това го мислех, какато кажете така да е. Само да няма сърдити накрая. За мен е без значение. До петък има време, както е по-удобно за вас така да го направим. Поздрави и от мен!

    ОтговорИзтриване
  3. Абсолютно съм съгласна с Течето. Въпреки че са комплект да се считат за едно участие, тъй като са подобни, със съвсем малки разлики идеята е една. За мен това е оптималния вариант за всички - и за Дони, и за нас и за гласуващите. Но ако все пак мнозинството прецени, че трябва да се разделят - ще ги разделим. Усмивки :-)))

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!