Translate

петък, 12 август 2011 г.

Втори Сезон - Начало

Здавейте на всички!
Завръщаме се отпочинали и заредени с много летни емоции.А вие как сте? Надявам се все така ентусиазирани и вдъхновени за творчество. Съвсем скоро ще започнем с новите игри и забавления тук. До тогава  ви очаквам ако искате да се включите с идеи и предложения относно регламента и темите на игрите. Ако искате нещо да се промени или пък ако нещо много ви харесва и искате да си остане така, можете да пишете и да коментирате тук. Ще обсъдим вашите предпочитания, за да може времето прекарано тук да е истинско забавление и наслада за всички. Аз обмислям някои идеи, но ще изчакам и вашите мнения. Имаме две седмици на разположение ! Да се захващаме за работа :-))



Поздрави и успешен ден от мен!

7 коментара:

  1. Здравей,Дони!
    Това, което много държа да не променяш в игрите е системата за оценяване. Уникална е и зависи от много хора, и участващи и неучастващи и мисля,че така е и най-справедлива.
    Чакам новите игри с нетърпение, ще се радвам на страхотния начин по който ги задаваш и ще участвам с удоволствие!

    ОтговорИзтриване
  2. :-) Много ти благодаря Кали за споделеното мнение. Събирам идеи за игирте.Ако имате нещо любимо очаквам да го споделите. Може би ще има малко промяна в регламента, но още го обмислям и ви очаквам да пишете за всичнко какво то ви хумне! :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се, че се завръщаш! Не променяй начина си, темите си...и остани така различна и не комерсиална. Обещавам и аз да участвам!

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей Дони,очаквам с нетърпение новия сезон!Не променяй регламента ,толкова е вълнуващо да можеш да участваш и да дадеш вота си,това е най-честната и емоционална игра/поне за мен/в българското блог пространство.А отностно новите ти идей,вярвай чакам с нетърпение.Ще продължавам да участвам с най-голямо удоволствие!
    С поздрав:Ива

    ОтговорИзтриване
  5. :-) Иве благодаря ти за подкрепата! Много се радвам че ви харесват игрите и мисля да ги направим още по - честни и забавни! Събирам всчкакви идеи пишете и тук и на e-maila , както ви е удобно. Също очаквам още няколко дни и идеи за теми,за награди и всичоко каквото ви хрумне!
    Поздрави и от мен и малко да се разхлади ще се радвам да организираме още една среща на Пловдивската "агитка" :-)

    ОтговорИзтриване
  6. Дони,с най-голямо удоволствие!Даже ми се върти една идея за средата на септември,но този път ще ви пиша на пощите,може да се организираме ,надявам се повече хора!
    По повод на наградите,аз имам една идея която не знам дали би се харесала на всички,но аз бих участвала .В регламента да включиш и нас ,които имаме желание да даваме награди/така и теб ще те отменим малко/,а удоволствието ,че ще направиш някой щастлив,ще бъде незабравимо!Предлагам го ,съвсем отговорно и ще се радвам ,ако мога да помогна!
    С поздрав:Ива

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна идея Иве,ще я имам педвид. Може би другата седмица ще пусна правилата да ги обсъдим и към петък почваме с игирте :-)

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!