Translate

петък, 20 май 2011 г.

Игра 19

Здравейте на всички!
Буквално мога да кажа, че явно религията не е за всеки :-). И аз много се  затрудних и за мен беше предизвикаетлство, но сега ще се опитам да се компенсирам. Решила съм новата игра да се казва "Благодаря" . Идеята ми е да направим проект  с който да изкажем благодарност, но не само да има надпис "Благодаря", а от пръв поглед да личи на кого ще се благодари. Нещо като персонално или професионално Благодаря, ако мога така да се изразя. За да съм по ясна направо ще ви покажа какво направих аз.
С това "пано" ще благодаря на моята гинеколожка- д-р Топалова. Изключителен човек и професионалист!



Мисля , че вече ме разбрахте какво имам предвид. Да не е просто нещо с цветя и надпис "Благодаря" , а да е нещо лично. Е може и цветя- ако ще благодарите на дизайнер- флорист например :-). Може да благодарите на учителя си, на лекаря си, на мама или на татко, на детето си ....защо не, на таксиемтровия шофьор дори, на продавачката в магазина на всеки който си мислите че заслужава. Нядявам се да ви хареса тази игра и да се забавляваме заедно следващите две седници.

Ето как можете да го направите:

1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта, т.е. може да покажете и неща които сте правили по назад във времето. Важното е да сте ги правили вие и да отговарят на темата. Разбира се, ще е по-интересно ако публикувате творби, които не са участвали в предишни наши игри.
2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки, като 3 е най-високата оценка. Ако желаете да оставите коментар към проектите , за които гласувате, можете да го направите. След , което посочете точките и номера на проекта, за който гласувате. Ще ви помоля да гласувате за проект , а не за автор. Няма да се зачитат гласовете на тези, които са гласували за автор, при положение че същия има повече от една публикация и също така няма да се зачитат гласовете на тези , които са гласували неточно или неясно. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.
3. Който от вас събере най - много гласове печели играта. Наградата - освен материали , ще е и възможността да продадете проекра си в on-line магазиана www-arty-mark.com. Казвам "имате възможност", защото ще очаквам потвърждение от победителите за това дали искат или не да се включат в сайта.
4. Играта ще е 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 03.06.2011 г., а крайният срок за гласуване е неделя 05.06.2011г.


А ако има още някоя религиона красота, ще очаквам до края на деня да ния покажете в игра 18- РЕЛИГИЯ. В събота и неделя ще изберем победителите.


Много усмивки и поздрави от мен! 



6 коментара:

  1. Страхотно пано! Много ми харесва как си избрала мястото на панделката и цветето :)

    ОтговорИзтриване
  2. Паното ти е много изразително! Страшно ме впечатли!
    Толкова отдавна наблюдавам, игрите ти са толкова идейни, смислени и полезни, че за мен са това, което аз разбирам като предизвикателство! Не съм участвала и коментирала досега, защото всеки път се оставях на впечатлението си и наистина не виждах какво толкова да ти напиша, но много ми харесва начина ти, идеите ти , последователността! Прекрасни са!!!Следя игрите и идеите ти всеки път и с голямо удоволствие и респект!

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се че ви харесва. Ели много ти благодаря за коментара.За мен са изключителен комплимент думите ти. Наистина е удоволствие да зная че има хора като теб, които само влизат и се наслаждават на нещата които се случват тук.Не само това което аз публикувам, но и всички останали. Дори и да не са десетки участницитеа, за мен е радост че съм накарала поне един да помечтае и пофантазира на темата, която съм измислила за седмицата. Благодаря ти още веднъж за споделеното !

    ОтговорИзтриване
  4. Дони,отново невероятно задание,ти си неизчерпаема откъм идеи,паното ти е с толкова много смисъл,поздравления!Няма как да не участвам.Прекрасна си!Прегръдка от мен!

    ОтговорИзтриване
  5. Дони,премахнах си участието,защото сега прочетох заданието ,че трябва да има и надпис Благодаря,и понеже не отговаря ,мисля че не е честно да участвам с този си проект,има време ,дано измисля нещо :)

    ОтговорИзтриване
  6. Иве не е задължително да има надпис!

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!