Translate

петък, 6 май 2011 г.

Игра 18

Здравейте и  честит имен ден на именниците и професионален празник на всички военни  и храбри хора! А в днешно време май не ни остава друго освен да сме  всички по-смели и по-силни. Така че - Честит Празник на всички!
И тъй като е пак петък ще обявим новата игра. Тя ще се казва "Религия". Тази седмица ми се наложи да направя една поздравителна картичка за кръщене , което си признавам ме затрудни и ще ми е интересно да видя вие как ще се справите. За да не ограничавам нещата само до кръщенето и само до източното православие , наричам играта "Религия", като можете да изобразите всичко което асоциирате с тази дума. Нпример можете да покажете обичаи и ритуали, символи на различните религии и украси за религиозни празници.  Надявам се играта да не ви зтрудни и да ви е интересно  и следващите две седмици.

Правилата не са се променили:
1. Можете да участвате с неограничен брой проекти, които сте или не сте подготвили специално за играта, т.е. може да покажете и неща които сте правили по назад във времето. Важното е да сте ги правили вие и да отговарят на темата. Разбира се, ще е по-интересно ако публикувате творби, които не са участвали в предишни наши игри.
2. Победителят го избирате пак вие. Всеки може да гласува като избере три проекта и да ги номинира съответно с 3, 2 и 1 точки, като 3 е най-високата оценка. Ако желаете да оставите коментар към проектите , за които гласувате, можете да го направите. След , което посочете точките и номера на проекта, за който гласувате. Ще ви помоля да гласувате за проект , а не за автор. Няма да се зачитат гласовете на тези, които са гласували за автор, при положение че същия има повече от една публикация и също така няма да се зачитат гласовете на тези , които са гласували неточно или неясно. Могат да гласуват и тези , които не са участвали в играта с проект.
3. Който от вас събере най - много гласове печели играта. Наградата - освен материали , ще е и възможността да продадете проекра си в on-line магазиана www-arty-mark.com. Казвам "имате възможност", защото ще очаквам потвърждение от победителите за това дали искат или не да се включат в сайта.
4. Играта ще е 14 дневна . Крайният срок за публикуване е петък 20.05.2011 г., а крайният срок за гласуване е неделя 22.05.2011г.



Ето какво измайсторих и аз:


Да ви напомня ,че остават няколко часа до края на Игра 17, ако още някой се е подготвил може да се включи до края на деня!

Пожелавам ви усмихнат , сълнчев и много позитивен ден!






8 коментара:

  1. Много красива картичка! И напълно подходяща за случая. Харесва ми как си направила кръста :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти Деси, направих я без голямо воъбражение, но се надявам вашите да са много красиви!

    ОтговорИзтриване
  3. Дони,съвсем съзнателно не участвах в тази игра/след миналия ми успех,нека има шанс и за дръги :)/,надявам се не се сърдиш....В тази игра фаворит ми е Цвети с различната и идейна картичка,типично е неин стил и получава 3т.
    Goldie с нейното сладко мъниче изработено с фантазия и любов-2т.и стилния изонит на Силва-1т.,който излъчва такова смирение и любов.Успех ,момичета :)

    ОтговорИзтриване
  4. Бързам и аз да гласувам,че не се знае накъде ще ме завеят ветровете :))))
    3 т. за 2.Силва
    2 т. за 5.Boryana
    1 т. за 3.Цвети
    Весели празници на всички!
    {}{}{}

    ОтговорИзтриване
  5. 3т. за Boryana
    2т. за Силва
    1т. за goldie

    ОтговорИзтриване
  6. 1. 2 Силва - 3 точки
    2. 6 goldie - 2 точки
    3. 4 Dimitrina - 1 точка
    Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  7. 3.Цвети - 3т.
    1.Reni - 2т.
    5.Boryana - 1т.

    ОтговорИзтриване
  8. Айде и аз да не пропусна срока за гласуване
    3т. за 2. Силва
    2т. за 4. Dimitrina
    1т. за 6. goldie

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!