Translate

понеделник, 9 май 2011 г.

Победителите от игра 17- Полет

Здравейте  ;-)
Слънчев и усмихнат понеделник пожелавам на всички, а за някой  ще е дори и придружен от награда. Дойде време да обявим победителите от една много витална и красива игра, която нарекохме "Полет", а вие изпълнихте съдържанието й с невероятни проекти и предложения. Както винаги съм възхителна от въображението и старанието ви. Благодаря от сърце на всички участвали и на всички гласували.Беше ми забавно и интересно и през изминалите две седмици, надявам се и с вас да е било така. Ето и вашите фаворити:
- Безапелационната 3. Ivanina  - 30 т.- не помня дали е имало до сега толкова много гласове за един и същи проект. За Ивето са гласували почти всички! Поздравления!!!!
- 22. goldie  - 11  т.-за пореден път  много ви впечатлява и номинирате за челната тройка Роси! Честито!!!
- 11. CraftDiva  - 10 т.- дано да не бъркам , но мисля че за първи път печели награда от нас, за което съм много щастлива. Ще те очаквам да ми пишеш на








3 коментара:

  1. Дони,страхотен подарък ,заслужава си да се помисли много сериозно за проект с него,благодаря ти много!На всички момичета ,благодаря от сърце ,че гласувахте за мен,нямате си представа,колко е приятно чуството ,че си подкрепян от последователите си,затова и обичам да участвам при Дони,тук сме екип,заедно сме и всяка от нас има възможността да гласува със сърце и душа!Благодаря ви ,мили дами!

    ОтговорИзтриване
  2. Дони,отново си подготвила страхотни награди!Благодаря на всички,които гласуваха за мен!Радвам се че ви харесва това което правя!
    Успешна седмица на всички!

    ОтговорИзтриване
  3. Дони, благодаря за чудесната наградка. Много съм щастлива, защото това е първото предизвикателство, което печеля :-) Вече ме сърбят пръстите какво да направя с тези материали :-) поздрави

    ОтговорИзтриване

Благодаря че посетихте блога!