Translate

понеделник, 31 октомври 2011 г.

Победителите от Игра 25- Текстура!

Здравейте творящи:-)
Прекрасен ден на всички пожелавам, а сега ще го направим и малко по-прекрасен за две от вас. 
Първо искам да благодаря на всички, които участвахте за невероятните проекти, за страхотното старание и отделеното време да се забавляваме заедно. Изключително артистична и вълнуваща беше играта за мен. Въпреки ,че не гласувах разгелждах творбите ви по няколко пъти и всеки следващ беше със все по-голямо удоволствие и удивление.
Сега искам да благодаря и на всички гласуващи. Благодаря ви, че гласувате от сърце. Имам предвид, че именно както е в случая сте гласували обединени за около три основни предожения, които са наистина впечатляващи с идеите си. Радвам се , че давате преднина на различните и иновативни да ги наречем техники, че ви харесват нови материали и че галсувате за "различните". 


Ето и победителя, който печели може би най- много точки, от както съществуват игрите ни, цели 37 точки- Поздравления за 11.Miss Emerald!!!

  
Поздравления и за 4.Lara -  второ и  за Mila -трето  място !!!

http://www.arty-mark.com/blog/uchastie.jpg


Честито и на Te4eto  за помоща в гласуването !

http://www.arty-mark.com/blog/glasuwane.jpg


Изберете си награди и ми пишете на mail@arty-mark.com

Усмихнат ден ан всички, радвайте се на децата си и получете вдъхновение от тях за новата игра 26 - Детска картичка  :-) 



събота, 29 октомври 2011 г.

Гласувай ако можеш.... за игра 25- Текстура!


Здравейте прекрасни!
Искам да ви поканя да гласувате за една трудна тема и едни неповторими проекти. Уникални неща сте направили този път. Изключително съм впечатлена и направо незнам кой е по-по-най. Искам да споделя и още нещо- много съм радостна и поради факта , че въпреки че някои не си харесват проектите са ги включили в играта. Сигурно е парадоксално, но това е много мило за мен, защото е вид опит и защото как то казват руснаците "На вкус и на цвет товарищей нет".   За изкуството всеки си има очи и усещания и тук сме , за да се забавляваме и да се радваме на красиви неща. Така че, никога не се отказвайте да публикувате нещо което се правили с любов и много желание. Това винаги се усеща и оценява :-)
И така  заповядайте да гласувате за Игра 25- Текстура ,а след това може да измислите и някоия "Детска картичка" за новата игра 26


Поздрави и хубав ден от мен!


петък, 28 октомври 2011 г.

Игра 26- Детска картичка

Здравейте :-)
Дойде време за новата игра. Този път темата е предизвикателство и за самата мен, а именно "Детска картичка", като има едно условие - картичката да  не е с "любим герой".  Това е много трудна тема лично за мен, особенно ако картичката е за момче. Другото, което искам да уточня е, че играта е за детска, а не за бебешка картичка.
Този път реших ,че нищо ново не мога да измисля и 2-3 дни се чудих като цяло какво да направя. Реших,че всяко дете обича фокуси и вижте какво се получи. Разбира се идеята не е моя, но интерпретацията изцяло:-) Моята картичка не изглежда съвсем типично по детски, но пък съм сигурна ,че много ще се хареса на получателя!


/извинявам се за лошите снимки този път, вината не е във вашия екран:-)/
Ако не сте разбрали "фокуса" , вижте видеото тук.

За тези които им е интересно "как става" , през седмицата ще направя разяснения.

Тема : " Детска картичка "
Срок за участие : 11.11.2011 23:59ч
Срок за гласуване: 13.11.2011 23:59ч
Виж правилата

Пожелавам ви много вдъхновение и интересни идеи за тази трудна тема.


Едно предложение....

Здравейте на всички преди да се "заиграем " с новата тема, както винаги прегледах малко блогове и попаднах на последната публикация на Dellany и ми хрумна нещо ! Имам предложение всички картички от предишния сезон на игирте нн, които сте ми изпратили и които не пожелахте да ви върна, сега да включа в инициативата "Аз творя за теб". Ако аз не успея да присъствам ,  ще намеря начин да бъдат предадени на тези които ще отидат и те да ги дарят. Много ще се радвма ако успеем да помогнем и очаквам вашето мнение!

В мен са прекрасните картичките на

 Руми,



Делянка,



Надето


Нели 





Момичета ако сте съгласни с предложението ми , ще се радвам да ми пишете!



понеделник, 17 октомври 2011 г.

Победителите от игра 24- Ела с мен в...


Здравейте в понеделник, време за награди!
Ехааа как се разходихме псоледните две седмици, ама къде не бяхме и колко добре си изкарахме, а ? :-) Чудесни проекти, кой от кой по привлекателен и интересен. Изключително съм щастлива, че игрите тук са изпълнени с толкова красота и вдъхновение. Радвам се искренно, че успяваме да се забавляваме заедно. Малко анализ на резултатите. В повечето  случаи от първите няколко гласувания се очертава победителя  и гласовете са средоточени основно в 2-3, любими да ги наречем проекти. Този път точките са пръснати почти за всички, което означава ,че...на всеки му се ходи на различно място, ако мога така да се изразя метафорично. Другото, което искам да уточня е че от гласуването на Katya Kovacheva няма да считам номинациите с 1 точка, т.к. е гласувала неточно за "№ 5 Petya - 1 т".  Имам предвид ,че под номер 5 е Красиана, а Petya  е номиер 6 и не става ясно за кого е дала 1 точка.
Ето и вашите фаворити :
Първо място и право да си избере материали за  18 точки  от тази игра печели:


4. KalySto 

Второ място-

6. Petya  
Трето място

2. Cveti 





Победителя при гласуващите е  Florilea . Тя също печели материлаи за  18 точки .




ЧЕСТИТООООООООО!

Малко разяснение за наградите. Както разбрахте сайт няма да има скоро, за това от тук можете да се насочите към материалите за награди. Някои от нещата са в единични бройки, но все пак ще се постарая всеки да получи това което си е избрал. Срок за това няма. Периодично, ще слагаме и нови неща, така че всеки си преценява дали сега или по нататък ще си избере .
Когато сте готови ми изпратете e-mail на mail@arty-mark.com с информация за адреса ви, номера на съответния елемент и категорията от която е .

В страницата с Наградите ще публикувам и списък с победителите и точките , които събират от игрите.


А сега ви пожелавам маааааааалко по-топла седмица и по-голяма чувствителност към материите,  за да можете да съберете вдъхновение за новата игра "ТЕКСТУРА"

събота, 15 октомври 2011 г.

Гласуваме за игра 24- Ела с мен в...

Здравейте !

С аплодисменти и  благодарност за прекрасното представяне на всички в игра 24, ви каня сега  да "последвате" предложенията в тяхната покана за разходка и да гласувате за най- завладяващото местенце.




Ще се радвам ако и новата игра Текстура ви допадне и се включите и там! Мисля, че ще бъде интересно и ,че можете да ни изненадата отново с много и красиви проекти.

Хубава събота и неделя и много слънчево настроение от мен!

Доника


петък, 14 октомври 2011 г.

Игра- 25 Текстура

Здравейте!
Пожелавам ви най-бързия и усмихнат петък и се надявам с новата ни игра да ви накарам да си пофантазирате малко и да потворите след това :-). Както винаги имах няколко идеи за тема , но тази ми се стори най-разнообразна, ако мога така да се изразя .Сега ще разберете  и какво имам предвид: темата за следващите 2 седмици е .... "ТЕКСТУРА". Идеята е така да преобразите хартията или картона, че да им предадете някаква текстура, а не да използвате самия материал. Имам предвид ,че ако искате да направите кора от дърво- да не използвате кора то дърво, ас помоща на различни техники да предадете на картона такъв вид. Няма значение какви методи и способи ще използвате- топъл или сух ембосинг, релефи, дистрес или каквото друго се сетите, важното е да ви действа антиСтрес и да се забавлявате :-)

Ето какво успях да измайсторя аз: 




Аз съм се опитала да имитирам деним и съм "ушила" една малка поличка. А самата идея за поличката дойде, като открих този цип:-). Както казват бабите "по копчето - балтон", така и аз от един цип се роди цяла поличка.

За да няма объркване ето според речника какво е текстура : 1. усещането за повърхност или тъкан; 2. характерния вид на повърхността като тактилно качество.

Ето и малко снимков материал,за помощ и идея :







Тема : " Текстура"
Срок за участие : 28.10.2011г 23:59ч
Срок за гласуване: 30.10.2011г 23:59ч

Виж правилата

понеделник, 3 октомври 2011 г.

Награди за игра 23- Мечтания дом!


Здравейте, нали още е понеделник?

Малко е късно вече, но все още е днес :-) И е време да обявим победителите от тази така романтична и уютна игра. Много , много красота отново. Браво на всички момичета! Много се радвам, че се постарахте за играта и че ни поканихте дружно на гости.  Благодаря и на всички гласуващи и за вас аплодисменти, отново бяхте активни и помогнахте много.

Хайде без да увъртам повече, така или иначе закъснях с публикацията:

Тадаааааааан:

Победителя е


2. Ivanina  - с 23точки.

Нейни достойни подгласници са
9. Svetla  
и 
5. Lara  
 Който иска може да си сложе по едно лого в блога за спомен от играта ни.





А първия гласувал за победителя, който печели награда  отново за 23 точки е Petrа.  Благодаря ти за находчивостта и помоща.


Малко уточнение относно наградите: Може би вече сте разбрали, че имаме голям проблем със сайта и за да не бавим наградите ви, реших да започна да качвам тук материалите , от които можете да си избирате и да ми пишете какво искате. Това също ще изисква време, за което се извинявам. Ще  се постарая да няма ощетени и всички спечелили награди до тук да бъдат удовлетворени.
 Така е като сме нация техническа  и вярваме в новите технологии, те понякога ни изневеряват и ... ни поставят в мнооооооооооого неудобни ситуации :-)


Честито момичета, радвам  се че се забавляваме заедно и ви благодаря за приятната компания през изминалите две седмици. Каня ви  най- учтиво и в следващата игра 24- "Ела с мен в ...". Абсолютно съм убедена, че ще ми е много приятно да дойда с вас някъде, където вие ме отведете.  



Хубава  вечер от мен!

събота, 1 октомври 2011 г.

Гласуваме за игра 23 !

Здравейте, Честит празник на всички сръчни ръчички и творящи души :-)
Днес е събота и ви каня да гласувате за игра 23 Мечтания дом, а аз бързам за срещата ни :-) Който е в Пловдив и иска и може да заповяда в 14.00 на гребната база ще сме.


Чаоооооооо и се надявам ,че ще намерите време да участвате в новата игра-Ела с мен в...!